FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
FIGHT!
U subotu od 22.50

VIDEO Veliki meč na Novoj TV: Bitka za titulu prvaka svijeta!

U bitku za IBO titulu prvaka svijeta u „cruiser-weight“ kategoriji kreću Marco Huck i Ola Afolabi. Meč pratite na Novoj TV u subotu od 22 sata i 50 minuta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon Felixa Sturma i Fjodora Čudinova, Nova TV i ovu subotu donosi boksačku večer. U bitku za IBO titulu prvaka svijeta u „cruiser-weight“ kategoriji kreću Marco Huck i Ola Afolabi. 31-godišnji Huck je naturalizirani Nijemac, pravog imena Moamer Hukić. Četiri godine stariji Afolabi je borac iz Londona.

U njihovom prvom okršaju bilo je neriješeno, a u drugom je tijesno slavio Huck. Najavu meča koji će se održati u njemačkom Halleu za Novu TV dao je hrvatski izbornik i poznati boksački trener Leonard Pijetraj.

„Očekujem odličan boks i veliki meč. Marco Huck se vraća nakon teškog poraza, nokauta u Americi, gdje je otišao sam, bez promotora, međutim, nije uspio, vraća se u Njemačku. S druge strane čeka ga Ola Afolabi, koji je uvijek dolazio iz neke sjene, ali i s velikom pobjedom u Rusiji nad Čakijevim. Očekujem da će meč biti vrhunski“, zaključio je Pijetraj.

Meč pratite na Novoj TV u subotu od 22 sata i 50 minuta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider