FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Čeka Mirkov odgovor

BiH borac optužio Cro Copa pa se kasnije ispravio

Denis Stojnić je u intervjuu za borba.ba insinuirao kako Mirko Filipović koristi doping.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prošle godine počele su kružiti priče o mogućem spektaklu u Sarajevu na kojem bi u ring ušli najpoznatiji i najbolji borac iz ovog dijela Europe - Cro Cop te tamošnji borac Denis Stojnić. Ovaj okršaj bivših UFC boraca bio bi spektakl, a ukoliko do njega dođe ne sumnjamo da će biti 'vatreno'.

>> Pogledajte još jednom polugu Cro Copa: 'Nisam ga htio 'masakrirati'

Pobrinuo se za to Stojnić koji je iznio insinuacije kako legenda borilačkih sportova nije 'čista', misleći na nedopuštena sredstva.

''Odgovorno tvrdim da sam bolji i jači od Mirka. Trenirao sam u Golden Gloryju, a što se raznih priča tiče ne želim ih ni komentirati. Ja sam 'čist' i čekam poziv od UFC-a gdje to ne prolazi. Mirko je gubio u UFC-u i nisam siguran da je on 'čist'. Mirko nije star, čovjek ima 38, a Semmy Schilt 40, Kličko 41 godinu. Stvar je volje. Mirko je uz Branka Cikatića jedan od najboljih boraca s Balkana, ali vrijeme je da ga skinem s rang liste najboljih.'', poručio je samouvjereno Stojnić.

BiH borac otkrio je kako je došlo do svih tih priča oko borbe s Cro Copom.

''Dobio sam poziv od Mirkovog menadžera Orsata Zovka i pristao sam. On mi je rekao da treba još dobiti dozvolu i od Mirka i ja još uvijek čekam. Neki su pisali kako sam ja izazvao Mirka. Oni su mene izazvali, a ja sam samo pristao.''

Na kraju intervjua Stojnić je čak pozvao nogometne navijače i navijačke skupine iz cijele BiH da ga bodre u mogućoj borbi protiv Cro Copa.

No, nakon što je shvatio kakvu su buru izazvale njegove riječi tj. kako je to prenio portal borba.ba, Stojnić je dao novi intervju koji je i snimljen.

Podsjetimo, Denis Stojnić dosad ima dva nastupa u UFC-u i dva poraza. 2009. izgubio je od mladog Caina Velasqueza te od Stefana Struvea. U karijeri nema zvučnu pobjedu, a među posljednjima je i ona protiv hrvatskog borca Mladena Kujundžića 2011. u Moskvi.

Recite nam, tko bi slavio kada bi došlo do obračuna Cro Copa i Denisa Stojnića?

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider