Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
otpao na zadnja tri prvenstva

Cindrić iskreno: "Znam da nisam dao maksimum za hrvatsku reprezentaciju"

Cindrić zna da još puno može dati Hrvatskoj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska rukometna reprezentacija iznenadila je sve lošom igrom na nedavno završenom Svjetskom rukometnom prvenstvu u Egiptu.

Izabranici bivšeg izbornika Line Červara na kraju su završili tek na 15. mjestu, a takav rezultat Hrvatska ne pamti 19 godina.

Lino Červar nije mogao računati na dva jako bitna igrača, prije prvenstva je otpao standardni Luka Stepančić, a nakon remija s Japanom u prvoj utakmici otpao je i Luka Cindrić, jedan od najboljih rukometaša svijeta.

gol expired Roger Federer konačno otkrio na kojem turniru se vraća tenisu, navijači su oduševljeni divider

Cindrić godinama igra na velikoj razini, s Vardarom je bio na vrhu Europe, a danas nastupa za Barcelonu, s kojom je igrao finale Lige prvaka i izgubio od Duvnjakova Kiela.

Luka Cindrić u klubu i reprezentaciji nije isti, a zbog toga su krive ozljede. Cindrić je otpao na zadnja tri velika prvenstva, a i sam je svjestan da nije dao puno za hrvatski dres.

gol expired McGregorov sjaj polako se gasi, a nova "zlatna koka" UFC-a objavila je brutalan video kojim je ostavila fanove u šoku divider

Teško je usporediti klub i reprezentaciju jer svatko dolazi iz različitih klupskih sistema. Teško je prilagođavanje, nismo Skandinavci da nam je to od rođenja urođeno. Treba nam da ubrzamo svoju igru. Znam da nisam dao maksimum za reprezentaciju, povrede su me spriječile, ali siguran sam da će u budućnosti doći mojih pet minuta u kojima ću pokazati da želim da hrvatski rukomet dođe na vrh. Jedva čekam nove izazove s reprezentacijom'', rekao je Cindrić za BalkanHandball.

Cindrića čeka turnir za Olimpijske igre, u kojem bi konačno mogao zaigrati za Hrvatsku na razini najboljeg na svijetu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider