Košarka
SPORTOVI
Košarka
'Uvreda za legendu'

Španjolci zaprepašteni: 'Da je Dražen živ i on bi zviždao s hrvatskim navijačima'

Hrvatska košarkaša reprezentacija doživjela je bolno prizemljenje u prvoj utakmici Eurobasketa u Sloveniji...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

SPECIJALNA TEMA - SVE O EUROBASKETU 2013

Deficitarna Španjolska je bez previše muke pregazila Repešine izabranike. Nakon utakmice španjolski mediji bili su u čudu kako to da je nekoć velika reprezentacija, koja je imala jednog Dražena Petrovića, spala na tako niske grane.

>> Hrvatska srušila negativne rekorde: Repeša i igrači, sramite se!

>> Priča iz Celja: Jedino su one dizale na noge tisuće Hrvata...

>> Repeša: Žao mi je; Bogdanović se čudi: Nisam očekivao toliko navijača

''Španjolska je svladala nemotiviranu Hrvatsku. Da je Dražen Petrović živ i on bi zviždao zajedno s hrvatskim navijačima u Celju – prenio je Mundo Deportivo.

El Pais je, pak, napisao kako je Španjolska dobila protivnika koji je u posljednjoj četvrtini postigao smiješna tri poena.

"Marc Gasol i Rudy Fernandez pokazali su svoju odlučnost, agresivnost i volju, dok su Hrvati bili spori, bez želje i preciznosti, što je velika uvreda za čast legendarnog Dražena Petrovića", zaključio će novinar El Paisa.

Dražena Petrovića koji je 1992. Španjolcima utrpao 36 poena. 21 godinu kasnije Repešinih 12 igrača zajedno je zabilo 40?! Nikad manje poena Hrvatske u povijesti Europskih prvenstava.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider