Košarka
SPORTOVI
Košarka
'Gle, nismo jedini'

Priča iz Celja: Jedino su one dizale na noge tisuće Hrvata...

Hrvatski su navijači sinoć razočarano napustili dvoranu u Celju.

SPECIJALNA TEMA - SVE O EUROBASKETU 2013

Otvaranje Eurobasketa za hrvatske navijače bilo je sve samo ne idilično. I oni su sami ulaskom u dvoranu bili iznenađeni 'gle pa nismo samo mi došli'. Na kraju je Hrvata bilo dvije trećine dvorane, brojkom oko dvije tisuće. Celje nije toliko daleko od sjeverozapadne Hrvatske, potezalo se i s obale, iz Slavonije...

>> Španjolci zaprepašteni: 'Da je Dražen živ i on bi zviždao s hrvatskim navijačima'

>> Repeša: Žao mi je; Bogdanović se čudi: Nisam očekivao toliko navijača

>> Katastrofa na otvaranju: Oslabljena Španjolska razbila Hrvatsku!

Nije to bila ona poznata rukometna atmosfera, ali kada bi košarkaši pokazali i malo volje i želje, svi su bili na nogama. Šteta što su im reprezentativci uzvratili sramotnom igrom i 'jedinicom iz zalaganja'. Nitko nije očekivao pobjedu, ali u drugim se sportovima hrvatska reprezentacija ipak više bori za svoju zemlju.

Dio navijača zgrožen onim što gleda u posljednjoj četvrtini izašao je dvorane i utapao tugu i nevjericu u pivu i kobasicama. Mnogi to više nisu mogli gledati. Oni koji su ostali glasno su izviždali naše košarkaše.

S druge strane, Španjolce su brojni hrvatski navijači nagradili ovacijama. Ali ne samo njih. Kada bi god plesačice izašle na teren, izazvale bi oduševljenje među Hrvatima. Mnogi su komentirali 'ajde barem nismo uzalud došli'...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider