Košarka
SPORTOVI
Košarka
Jasko zahvalan na povjerenju

Repeša predstavljen: 'Postigli smo dogovor s trenerom najvišeg renomea'

Predsjednik KK Cedevite Mladen Veber i sportski direktor Matej Mamić predstavili su novog prvog trenera Jasmina Repešu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Učinjeno je to u prostorima Cedevitina košarkaškog doma koji je na Repešu ostavio snažan dojam.

''Hvala vodstvu kluba što su uzeli u razmatranje moju malenkost, kao trenera za nešto duže razdoblje, s obzirom da imam obaveza s reprezentacijom pa im zacijelo nije bilo svejedno hoću li doći na početak priprema ili ću se priključiti nešto kasnije. S obzirom na želju i volju koju su izrazili i program koji imaju u glavi i koji se meni apsolutno dopao, nije nam trebalo puno vremena da nađemo zajednički jezik'', rekao je Repeša.

A on se odnosi na dugoročniju suradnju i pojačanu proizvodnju vlastitih igrača o čemu je govorio predsjednik Veber:

''Upravo se Repeša idealno uklapa u ono što mi u nastupajućem razdoblju mislimo raditi. Postigli smo dogovor s trenerom najvišeg europskog renomea, a i mi takav klub želimo biti. Rezultat više neće biti jedini prioritet, ostaje i dalje važan, no jednako važan će biti i rad svih selekcija. Naša odrednica je pomlađivanje, veliki opseg rada sa svim uzrasnim kategorijama tako da u bućnosti možemo računati i na igrače iz vlastitog pogona, ali i na mlađe igrače iz hrvatske i regije. Ovo je prvi put da s nekim trenerom planiramo dugoročniju suradnju.

Nagovaranjem Repeše da se prihvati posla u Cedeviti dosta se bavio sportski direktor Matej Mamić:

''Jaska dobro poznajem još iz igračkih dana, i znam što takav trener može donijeti klubu. S obzirom na njegove obveze u reprezentaciji, neće biti jednostavno pripremiti momčad za sezonu, no vjerujem da ćemo napraviti odličan stručni stožer koji će Repeši biti od velike pomoći. Ovaj višegodišnji ugovo trebao bi biti zalog svim mlađim igračima Cedevite da će uz pravi stručni rad ovdje i napredovati.

Predsjednik Veber je za ciljeve u nadolazećoj sezoni naveo Final Four regionalne lige, što bolji rezultat u Eurokupu te juriš na domaće prvenstvo. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider