Košarka
SPORTOVI
Košarka
Sad su obojica zajedno

Priča o Kobeu Bryantu i teško bolesnom dječaku koja kida srce: Nažalost, nije mu bilo spasa...

Proteklih dana na vidjelo izlaze brojne priče koje dokazuju koliko je velik čovjek bio Kobe Bryant.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vijest o smrti Kobea Bryanta potresla je cijeli svijet, a proteklih nekoliko dana, od strašne tragedije koja se dogodila, u javnost izlazi sve više detalja i iz profesionalnog i iz privatnog života košarkaške ikone.

Jednu takvu priču podijelila je na svom Facebooku Amerikanka Kristen O'Connor Hecht.

Petogodišnji dječak Kobe, koji je ime dobio po Bryantu, obožavao je košarku, a čovjek po kojem je dobio ime bio je njegov idol.

Nažalost, maleni Kobe bio je teško bolestan, imao je srčanu manu kojoj nije bilo lijeka.

gol expired Snimio let Kobea Bryanta kroz gustu maglu nedugo prije pada: "Nisam bio svjestan toga da snimam njegov helikopter" divider

Kako bi ga uspjeli razveseliti, u bolnici u kojoj je boravio krenuli su u akciju. Kardiolog je pitao gospođu O'Connor Hecht može li preko svog supruga, koji je radio u Phoenix Sunsima, nabaviti autogram od Bryanta.

Tom Hecht je uputio zahtjev, a ni on ni njegova supruga nisu vjerovali da će išta od toga biti.

Poslije nekog vremena, kad su Los Angeles Lakersi dolazili igrati kod Phoenix Sunsa, Tom je svojoj supruzi rekao da je Kobe pročitao priču malenog dječaka i da će ga doći osobno posjetiti.

Jutro poslije utakmice to se i dogodilo. Košarkaška zvijezda inzistirala je na samo jednoj stvari - da to ne izađe u javnost. Htio je u miru posjetiti malenog Kobea i to je i učinio. Zajedno su igrali košarku, zabavljali se i smijali, a ostavio mu je i nekoliko predmeta i fotografija za uspomenu.

Naposljetku se Bryant ponudio platiti operaciju, ali liječnici su rekli da je dječak previše bolestan za bilo kakvu transplantaciju.

Poslije nekoliko dana maleni Kobe je preminuo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider