Košarka
SPORTOVI
Košarka
Querejeta ga ne pušta

Stopiran angažman Perasovića: Hrvatska pod hitno mora naći izbornika!

Prema najnovijim informacijama, Velimir Perasović ipak neće voditi Hrvatsku na kvalifikacijskom turniru za Olimpijske igre u Riju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Po vijestima koje stižu iz Španjolske, predsjednik Baskonie Laboral Kutxe Josean Querejeta stopirao je Perasovićev angažman u reprezentaciji. Razlog tome je što od iduće sezone kreće novi, bogatiji i ekskluzivniji format Eurolige, a Perasović je nedavno potpisao novi jednogodišnji uogovor.

Kako je Perasović vezan za Laboral Kutxu do ljeta 2017. godine, a predsjednik kluba je procijenio da ga ne može pustiti da vodi hrvatsku reprezentaciju, HKS i Stručni savjet na čelu s Dinom Rađom mora potražiti hitno rješenje.

U kuloarima se spominju imena Jasmina Repeše, koji je navodno već odbio vratiti se na klupu, Nevena Spahije i pomoćnog trenera Efes Pilsena Tomislava Mijatovića. Situacija je ozbiljna, kvalifkacije se približavaju, a Hrvatska mora što prije pronaći čovjeka koji će pokušati ostvariti plasman u Rio.

Od prije je poznato kako je hrvatska košarkaška reprezentacija svrstana u skupinu u Torinu (igra se od 4. do 10. srpnja) gdje će joj suparnici biti domaćin Italija, Tunis, Grčka, Meksiko i Iran. Samo pobjednik kvalifikacijskog turnira plasirat će se na OI.

Koga bi najviše voljeli vidjeti na klupi košarkaške reprezentacije?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider