Košarka
SPORTOVI
Košarka
Treći u Španjolskoj

Perasović ostaje u Vitoriji: 'Jako sam zadovoljan'

Velimir Perasović (51) potpisao je u srijedu novi jednogodišnji ugovor s trećeplasiranom momčadi španjolskog prvenstva Baskonia Laboral Kutxom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski košarkaški trener Velimir Perasović (51) potpisao je u srijedu novi jednogodišnji ugovor s trećeplasiranom momčadi španjolskog prvenstva Baskonia Laboral Kutxom gdje će ostati do ljeta 2017. godine.

„Jako sam zadovoljan. Klub mi je automatski produžio ugovor. Imao sam ugovor na godinu dana uz mogućnost produženja za dodatnu sezonu“, rekao je Perasović na novinskoj konferenciji.

„Najvažnije se odmah okrenuti budućnosti. Cilj kluba je biti konkurentan, boriti se svaki dan te da nikome ne bude jednostavno igrati protiv nas“, dodao je.
Baskonia Laboral Kutxa nalazi se na trećem mjestu u prvenstvu iza Valencije i Barcelone, a prošli tjedan je izgubila u polufinalu kupa od Real Madrida, koji je u finalu svladao Herbalife Gran Canariju. Momčad iz sjeverne pokrajine Baskije nalazi se i nadomak četvrtfinalu Eurolige.

Perasović je u rujnu vodio Hrvatsku na Europskom prvenstvu izgubivši u osmini finala od Češke, a zatim je sjeo na klupu Baskonia Laboral Kutxe s ugovorom do kraja lipnja.

Novi ugovor mu istječe 30.lipnja 2017.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider