Košarka
SPORTOVI
Košarka
Bandić obećao plaće

Fešta na Trgu: Tisuće Zagrepčana na dočeku Ciboni

Nekoliko tisuća Zagrepčana pozdravilo je najbolju košarkašku momčad u regiji.

Cibona je nakon osvajanja ABA lige upriličila druženje s navijačima na Trgu, u sklopu kojeg je još jednom proslavljena titula osvojena u nedjelju u beogradskoj Areni.

Rimac i Golemac su najljepša trenerska priča, a Šariću je samo nebo granica!

Skupilo se nekoliko tisuća fanova koji su pozdravili Slavena Rimca i njegove igrače (stigli na Trg u retro tramvaju) a najveće ovacije dobio je šibenski dragulj Dario Šarić.

"Nadam se da smo se svi zabavili dobro, da smo dobro zabavili navijače i da su se ljudi zabavili s nama", poručio je dobro raspoloženi Šarić, koji nam je prokomentirao i priču koju je lansirao njegov menadžer, kako je prerastao Cibonu i mora otići ovo ljeto:

"Miško Ražnatović je rekao dobru stvar, stvar po svojem da sam ja prerastao tu ligu. On zna da su moje emocije i želje da ostanem ovdje, sist ćemo za stol i porazgovarati što i kako dalje. On ima svoje viđenje, a ja svoje. Tko zna, možda isto mislimo, ali prvo ćemo sjesti za stol i dogovoriti se."

Poznato je kako Cibona duguje igračima veliki iznos na ime zaostalih plaća, a gradonačelnik Milan Bandić na Trgu je javno obećao kako će se uskoro i to riješiti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider