Košarka
SPORTOVI
Košarka
tko je kriv?

Cibona se zbog velikog propusta oprašta od Europe?

Cibona je u ovim trenucima trebala biti na letu za Rusiju, međutim dogodilo se nešto neočekivano...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Košarkaši Cibone nisu poletjeli prema Krasnojarsku, gdje su trebali odigrati treću, ujedno odlučujuću utakmicu protiv Jeniseja u četvrtfinalu FIBA-ina Europa kupa, a razlog je prilično bizaran.

Netko iz stožera 'vukova' nije dobro pregledao vize, jer im je Rusko veleposlanstvo dalo pravo jednog ulaska i jednog izlaska, iako je Cibona tražila po dva.

"Zbog nekih proceduralnih razloga, riječ je o vizi, nismo otputovali, morat ćemo odgoditi taj put za sutra. Pokušat ćemo odgoditi utakmicu za četvrtak i to je to. Nažalost događa se", rekao je trener Damir Mulaomerović.

Igrači Cibone se zasada vraćaju svojim kućama i traže odgodu utakmice za jedan dan, odnosno da polete u utorak, a igraju u četvrtak. Ukoliko im zahtjev ne bude odobren, utakmica će se registrirati rezultatom 20:0 i ruska momčad izborit će prolazak.

Postoji mogućnost da dobiju vize u roku 24 sata, polete u utorak prema Rusiji, ali će onda nakon 20 sati leta doći na sami dan utakmice.

"Otprilike bi to značilo da dolazimo u 5 ujutro, a utakmica je u 7:30 navečer. To bi bio apsolutno veliki šok za igrače, međutim i ta opcija je otvorena. Vidjet ćemo što će se događati u naredna 24 sata", zaključio je 'Mula'.

Zasada se ne zna kada će dobiti odluku o odgodi utakmice.

Podsjetimo, Jenisej je slavio u prvoj utakmici četvrtfinala nakon dramatične završnice, a onda je u Zagrebu Cibona uzvratila i prilično glatko izborila majstoricu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider