Košarka
SPORTOVI
Košarka
Stiže iz Knicksa

Bargnani novi suigrač Bojana Bogdanovića

Talijanski košarkaš Andrea Bargnani novi je igrač Brooklyn Netsa, objavili su američki mediji, a klub na svom twitter profilu potvrdio da je postignut načelni dogovor s 29-godišnjim krilnim centrom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bargnani, koji je u NBA ligi proveo već devet sezona, prvih sedam u Toronto Raptorsima, a posljednje dvije u New York Knicksima, trebao bi tako postati novim suigračem hrvatskom reprezentativcu Bojanu Bogdanoviću te pojačati konkurenciju na centarskim pozicijma i svojim šuterskim sposobnostima raširiti suparničke obrane.

Talijanski košarkaš koji je 2006. godine postao prvi Europljanin koji je bio prvi izbor na NBA draftu, s Netsima je dogovorio dvogodišnji ugovor za veteranski minumum i mogućnost izbora o odlasku ili ostanku nakon prve sezone. Za igrače koji su u NBA ligi proveli devet ili više sezona veteranski minimum iznosi 1,4 milijuna dolara.

U posljednje dvije sezone koje je proveo u New Yorku Bargnani je odigrao samo 71 utakmicu te bio na prosjeku od 14 koševa i 4,8 skokova po utakmici. Prošle je sezone odigrao samo 29 utakmica za Knickse.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider