Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
"Do utorka moram znati"

Dalić progovorio o Lovrenovoj ozljedi i otkrio hoće li biti spreman za Euro 2020: "Moram biti optimističan, ali..."

Vidno zabrinuti Zlatko Dalić komentirao je ozljedu Dejana Lovrena koja je sve šokirala.

Vatreni su danas poslijepodne odradili trening u Rovinju s kojeg su stigle i dobre i loše vijesti pred nadolazeći Euro 2020.

Trebao je ovo biti trening kojemu se Zlatko Dalić najviše veselio, konačno su mu na raspolaganju trebali biti svi reprezentativci, a među njima i Luka Modrić koji je danas trebao odraditi prvi pravi trening.

Šime Vrsaljko Ekskluzivni intervju s Vrsaljkom: Šime o Suarezu, Modriću i reprezentaciji, a za kraj poslao snažnu poruku navijačima divider

Međutim, već pri izlasku reprezentativaca na teren, moglo se primijetiti kako jedan od njih nedostaje, to je Dejan Lovren koji je na jučerašnjem treningu obnovio ozljedu.

Lovren je osjetio ligamente koljena, ozljedu koju je vukao ove sezone u ruskom Zenitu, a prema izbornikovom izrazu lica i riječima, situacija nikako nije dobra.

Izbornik je jako zabrinut

"Morat ćemo to malo bolje pogledati. Ja se nadam da će sve to biti dobro. Moram biti optimističan, ali moramo biti oprezni s tim", kazao je zabrinuti Dalić pa povukao usporedbu s ozljedom Filipa Uremovića.

"U pitanju je ista stvar. Radi se o ozljedi koja se ne može tako brzo riješiti, ozljeda koja uvijek smeta i ne dozvoljava apsolutni napor. Nije trenirao tri, četiri tjedna u svome klubu", rekao je pa zaključio da do 1. lipnja mora imati jasnu situaciju.

"Opet, s takva dva, tri igrača ući u pripreme za Europsko prvenstvo, meni je to ogroman rizik. Ja moram donijeti odluku, a do utorka moramo imati jasnu situaciju"; zaključio je vidno zabrinuti izbornik Dalić.

Na temelju dostupnih informacija, s pravom se možemo zapitati je li Dejan Lovren otpao za nadolazeći Euro 2020.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider