Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Razgovori ugodni

VIDEO Piksi presreo Dalića u hotelu u Dohi pa mu postavio vrlo škakljivo pitanje

Izbornik Zlatko Dalić u Kataru čeka ždrijeb skupina SP-a, a u hotelu u Dohi naletio je na Dragana Stojkovića.

Piksi i Dalić (Foto: Screenshot)

Hrvatski reprezentativci po završetku utakmice s Bugarskom sjeli su u avione i vratili se u svoje klubove, a HNS-ova delegacija na čelu sa Zlatkom Dalićem ostala je u Kataru čekati ždrijeb skupina Svjetskog prvenstva.

U svom hotelu u Dohi izbornik je naletio na kolegu iz Srbije Dragana Stojkovića, koji ga je srdačno zagrlio i postavio vrlo izravno i škakljivo pitanje:

Hrvatska u ždrijebu Izvucite skupinu Hrvatskoj: Poigrajte se, do ždrijeba je još jako malo divider

"Reci mi iskreno, bi li volio Srbiju kao suparnika u skupini na SP-u“, upitao je Piksi Dalića.

Izbornik mu je jasno rekao:

”Ne bih, naravno, ali ne zato što ne volim Srbiju, nego zato što imate odličnu momčad. Srbija je opasna reprezentacija”, rekao je Dalić, a prenosi nogometni savez Srbije (FSS).

Dalić otkrio želje i nahvalio Srbiju

”Dobro, a koga bi želio iz prve jakosne skupine”, nastavio je Stojković.

”Katar“, ispalio je Dalić pa nastavio: "Samo da ne bude neka reprezentacija iz Europe”.

Aljoša Vojnović Što je Dalić doznao nakon turneje u Kataru? Novi sustav nije opcija, dva pitanja su i dalje otvorena divider

"Bitno mi je samo izbjeći Francusku. Oni su nam priuštili velike probleme i bolje bi ih bilo izbjeći ovaj put. Imena drugih reprezentacija u skupini nisu toliko važna. Računica je jasna, želimo li proći skupinu, moramo pobijediti ove dvije utakmice”.

”Sad sam baš rekao Draganu, ono što je Srbija napravila u Lisabonu zaslužuje svaku pohvalu. Njegovim dolaskom izborničko mjesto, promijenilo se puno toga u vašoj reprezentaciji i sad ste tvrd orah za sve. Ni jedna reprezentacija biti sretna izvuče li Srbiju u skupini. Slična je situacija i s Hrvatskom, imate puno kvalitetnih igrača koji igraju u dobrim klubovima. Piksi je to lijepo posložio i sad definitivno djelujete kao momčad".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider