Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
"večeras pozivam bradarića"

Dalić slavodobitno: "U povijesti Hrvatske utakmica reprezentacije nije se igrala u boljoj atmosferi"

Izbornik Zlatko Dalić bio je ponosan na svoje momke nakon pobjede protiv Mađarske 3:0.

Zlatko Dalić (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Izbornik Hrvatske Zlatko Dalić nije imao dovoljno velikih riječi kojima bi pohvalio navijače koji su došli na Poljud i svih 90 minuta bodrili i vodili njegove momke do pobjede protiv Mađarske u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo

"Prije svega bih čestitao našim igračima na tri boda i sjajnoj utakmici. Prezadovoljan sam navijačima i mislim da se u povijesti Hrvatske utakmica nije igrala u boljem ambijentu, u boljem navijanju, u boljoj pjesmi. Bez baklji, bez galame, bez ružnih povika. Ovo je Split zaslužio, ovo je Dalmacija zaslužila. Hvala svima koji su došli na današnju utakmicu."

"Naši igrači bili su fantastični, pogotovo prvo poluvrijeme. Možda smo se malo opustili u drugom poluvremenu, ali smo mirno priveli utakmicu kraju. Sljedeća je utakmica u Walesu i nadam se da ćemo tamo izboriti plasman na Europsko prvenstvo."

Kako ste doživjeli trijumf Vatrenih na Poljudu?

Ukupno glasova:

"Ja sam rekao još jučer rekao da vjerujem svojim igračima. Ja moram čuvati i kuću. Ovo je reprezentacija, a nije klub. Ovi dečki zaslužuju moju pažnju, moje povjerenje. Pogotovo Rakitić i Rebić. Nisam imao nikakvih dilema. Razgovarali smo i dogovorili smo se. Oni su na moje povjerenje odgovorili na najbolji mogući način."

gol expired Kalkulacije: Vatreni su jako blizu Europskog prvenstva, evo što im treba divider

"Moramo se odmoriti dan-dva. Nije lako nakon tri dana odigrati novu veliku utakmicu. Mi ćemo tijekom večeri pozvati Filipa Bradarića jer Brozović ima tri žuta kartona. On će biti s nama već od sutra. Očekujem dobru utakmicu i neće nam se ponoviti Azerbajdžan. Pokazali smo snagu i kvalitetu, ali uz ovakvu publiku ništa nije nemoguće. Hvala još jedanput Dalmaciji i Splitu na ovome što su večeras pokazali. Veličanstvena Hrvatska."

Zamjena Modrić i Kovačić (Foto: GOL.hr) Poljudske ovacije za Luku Modrića: Apsolutno svi su ustali na noge i zapljeskali maestru divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider