Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
"Bio je faul na Kovačiću"

Mladi asovi Vlašić i Brekalo: "Malo smo se povukli, znali smo da je Walesu ovo bitna utakmica"

Za razliku od utakmice s Mađarskom na Poljudu, u Cardiffu su obojica dobila priliku od prve minute.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nikola Vlašić i Josip Brekalo protiv Walesa u Cardiffu našli su se u početnoj postavi hrvatske nogometne reprezentacije. Obojica su odigrala jako dobro, a Vlašić je postigao pogodak, baš kao i u utakmici protiv Slovačke prije mjesec dana u Trnavi, kada je također krenuo od prve minute.

"Mislim da su oni dobro stajali u obrani, bili su jako uski, znali su što mi radimo, očito su analizirali utakmicu našu u Slovačkoj. Malo smo se povukli nakon vodstva jer smo znali da je njima ovo bitna utakmica, da moraju krenuti pa smo očekivali da će se više otvoriti, međutim dosta su dobro sve zatvarali", izjavio je nakon utakmice Vlašić te dodao:

"Nismo uspijevali stvoriti pet-šest šansi po poluvremenu kao u prvom poluvremenu. Oni se nisu htjeli nadigravati s nama jer znaju da smo kvalitetnija momčad i za njih je ovo veliki bod."

Je li sudac oštetio Hrvatsku u Walesu?

Ukupno glasova:

Brekalo: Najbitnije je da smo neporaženi

Brekalo je prije Vlašićeva pogotka imao minijaturu na lijevoj strani.

"Možda od važnosti utakmice smo stali, znali smo da je Walesu ovo posljednja šansa za odlazak na Europsko prvenstvo. Malo smo se i nesvjesno povukli, kod tog zgoditka za 1:1 je bio faul na Mateu Kovačiću. Borili smo se do zadnje minute, najbitnije je da smo neporaženi, kao prvi u grupi čekamo idući mjesec."

"Plan je bio da s loptama pokušavamo više u dubinu jer su oni stajali dosta visoko. Na kraju je tih 1:1 dobar rezultat za nas."

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider