Nikola Vlašić bio je starter u hrvatskoj reprezentaciji i u remiju u Azerbajdžanu. U nekoliko je navrata dalekometnim pokušajima prijetio vrlo dobrom domaćem vrataru Balajevu, ali za razliku od dvoboja sa Slovačkom u Trnavi nije uspio pronaći put do suparničke mreže.

Za Dnevnik Nove TV dao je svoje viđenje neriješenog ishoda Vatrenih u Bakuu.

Nakon one rapsodije u Slovačkoj prvih 15 minuta je bilo odlično i nakon toga praktički nestanak s terena. Što se dogodilo?

"Ne znam stvarno. Iskreno, nisam odigrao baš puno ovakvih utakmica u životu. Naizgled lagana utakmica gdje nam trebaju tri boda, mi smo poveli i onda smo stali. Oni su dobili malo krila nakon što mi nismo par odličnih šansi. Počeli su igrati slobodnije, mi nismo bili blizu igrača i na kraju ovaj gol kojeg je momak zabio, ispao je kao Messi. Teško mi je govoriti, svi smo razočarani, ali idemo dalje, trebamo pobijediti ostale utakmice."

Anketa

Vjerujete li u pobjedu protiv Mađara na Poljudu?

  • glasova
  • glasova
  • glasova

Pogledaj sve ankete

Kako je uopće nestao taj pristup na terenu koji je od prve minute bio pravi?

"Nemam odgovor na to. Da imam, onda bih vjerojatno... Ne znam. Svima je jako žao što smo si zakomplicirali put, ali sve još u našim rukama i samo trebamo nastaviti, i idućoj utakmici odigrati kao protiv Slovaka."

Za kraj, sad je Mađarska na Poljudu. Tri boda su sad postala imperativ?

"Je, imperativ. Stvarno trebamo uzeti tri boda na Poljudu i nadam se da ćemo sa našim sjajnim navijačima to i napraviti."

Rezultati by SofaScore