Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
"Mađarska imperativ"

Vlašić dječački iskren nakon remija u Bakuu: "Teško mi je govoriti, ovaj je ispao Messi''

Nikola je ponovno zaigrao na svojoj omiljenoj poziciji ofenzivnog veznjaka, trudio se, nekoliko puta i zaprijetio, ali nije uspio zabiti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nikola Vlašić bio je starter u hrvatskoj reprezentaciji i u remiju u Azerbajdžanu. U nekoliko je navrata dalekometnim pokušajima prijetio vrlo dobrom domaćem vrataru Balajevu, ali za razliku od dvoboja sa Slovačkom u Trnavi nije uspio pronaći put do suparničke mreže.

Za Dnevnik Nove TV dao je svoje viđenje neriješenog ishoda Vatrenih u Bakuu.

gol expired Dalić priznao gdje se pogriješilo protiv Azera: ''To je razočaranje za nas'' divider

Nakon one rapsodije u Slovačkoj prvih 15 minuta je bilo odlično i nakon toga praktički nestanak s terena. Što se dogodilo?

"Ne znam stvarno. Iskreno, nisam odigrao baš puno ovakvih utakmica u životu. Naizgled lagana utakmica gdje nam trebaju tri boda, mi smo poveli i onda smo stali. Oni su dobili malo krila nakon što mi nismo par odličnih šansi. Počeli su igrati slobodnije, mi nismo bili blizu igrača i na kraju ovaj gol kojeg je momak zabio, ispao je kao Messi. Teško mi je govoriti, svi smo razočarani, ali idemo dalje, trebamo pobijediti ostale utakmice."

Vjerujete li u pobjedu protiv Mađara na Poljudu?

Ukupno glasova:

Kako je uopće nestao taj pristup na terenu koji je od prve minute bio pravi?

"Nemam odgovor na to. Da imam, onda bih vjerojatno... Ne znam. Svima je jako žao što smo si zakomplicirali put, ali sve još u našim rukama i samo trebamo nastaviti, i idućoj utakmici odigrati kao protiv Slovaka."

gol expired Vida objasnio što se dogodilo: "Izgleda da ćemo morati težim putem do Eura" divider

Za kraj, sad je Mađarska na Poljudu. Tri boda su sad postala imperativ?

"Je, imperativ. Stvarno trebamo uzeti tri boda na Poljudu i nadam se da ćemo sa našim sjajnim navijačima to i napraviti."

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider