Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
"Zasluženi bod Azerbajdžana"

Vida objasnio što se dogodilo: "Izgleda da ćemo morati težim putem do Eura"

Hrvatska nogometna reprezentacija nije uspjela osvojiti sva tri boda u Azerbajdžanu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska je vodila u Azerbajdžanu i činilo se da ima sve u svojim rukama, ali domaćini su u nastavku iskoristili pad u igri naše reprezentacije i došli do svog prvog boda u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

Svoj komentar za Dnevnik Nove TV među prvima je dao Domagoj Vida.

Domagoj, opet loše u Azerbajdžanu. Nakon onih 0:0 prije četiri godine sada opet bod.

"Krenuli smo odlično u utakmicu, zabili iz penala, imali dvije ili tri mrtve šanse. Nažalost nismo zabili, a njihov golman se razbranio i oni su dobili krila. Mi smo lagani pali i kasnije nismo mogli napraviti nadmoć na terenu. Zaslužena podjela bodova, ali što je tu je, nećemo praviti drame od ovoga. Uvijek smo morali ići težim putem, tako će izgleda biti i ovoga puta. Žao nam je navijača, hvala im što su došli i bodrili nas, hvala i onima u Hrvatskoj. Idemo sad u svoje klubove, a onda imamo kući Mađarsku i pokušat ćemo se iskupiti u toj utakmici."

gol expired Dalić priznao gdje se pogriješilo protiv Azera: ''To je razočaranje za nas'' divider

Što se dogodilo u Slovačkoj da ste onako kontrolirali od prve do posljednje minute cijelu utakmicu, a sada nekako da je Hrvatska prestala biti onako dominantna?

"Pa ne bih rekao da nije bilo želje. Jako dobro smo ušli u utakmicu, da smo zabili dva gola u prvom poluvremenu možda bi se ponovila Slovačka. To je nogomet, zato je tako zanimljiv. Poklonili smo im jedan bod, a mi smo izgubili dva."

Nenad Bjelica (GOL.hr) Bjelica za Novu TV: ''Izbornik je dobro postavio utakmicu, ali otišlo je sve u drugom smjeru'' divider

Pogled prema Mađarskoj?

"Oni igraju sa Slovačkom, vidjet ćemo kako će to završiti, ali ne treba se opterećivati drugim rezultatima. Samo da stignemo živi i zdravi na iduće okupljanje, ništa nas ne interesira."

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider