Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
FIFA-IN SERIJAL 'CAPTAINS'

VIDEO Prikazane nove scene Luke Modrića: S Dalićem komentirao pad u formi suigrača, Livakoviću otkrio da djeluje nesiguran

Neki vrlo zanimljivi kadrovi viđeni su u FIFA-inom novom dokumentarnom serijalu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Veliku pažnju izazvao je FIFA-in dokumentarni serijal Captains, gdje se među nekoliko igrača prati i Luku Modrića, kroz kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Katru.

gol expired Modrićeva izjava o posljednjem velikom natjecanju s Hrvatskom je stara: Nema razloga za paniku divider

Krenuvši s prvom epizodom, gdje Luka priča o svom djetinjstvu, nakon čega su ga kamere prikazale u madridskom domu, gdje je u društvu djece pratio susret iz Rusije na kojem nije mogao prisustvovati, pa preko povratka za iduće susrete, kamera je zabilježila neke važne, ali i intimne trenutke.

Uvid u atmosferu unutar reprezentacije

Luka je govorio koliko mu reprezentacija znači, ali i nešto o tome kako se treba ponašati prema svim suigračima, posebno o mladima koji u momčad tek dolaze. Vidimo i kako izgleda međusobno opuštanje u reprezentaciji, čime se zapravo stvari zajedništvo i timski duh. 

Neke scene ipak su upale u prvi plan.

Tako možemo pratiti razgovor Luke s izbornikom Dalićem, gdje je tema Luka Ivanušec i njegov neočekivan pad u formi. 

gol expired Jedan igrač Dinama nikako da eksplodira: "Koja je to utakmica koju je on izdominirao? Nema je" divider

Ono što je ipak svima više upalo u oko je razgovor s Dominikom Livakovićem, koji je tijekom kvalifikacija izgubio sigurnu reprezentativnu jedinicu pa su tako neke utakmice odradili Ivica Ivušić i Ivo Grbić.

Bodrenje suigrača poput pravog kapetana

Luka je kapetanski pokazao koliko vjeruje u Dinamovog vratara, motivirajući ga na poseban način.

"Ne bih ti to govorio da mi nije stalo, drag si mi dečko, zato ti govorim. Ali ja ne vidim tvoj napredak u reprezentaciji! Možda te pritisak smeta? Odaješ nesigurnost momčadi. Što ima veze ako pogriješiš? Svi griješe, zašto ne bi ti smio? Ali moj je osjećaj da ti imaš problem, a taj je da se bojiš pogriješiti! Reci mi jedenu osobu koja ne griješi. Ti si golmančina, moraš to znati", rekao je Modrić Livakoviću dok su to sve snimile kamere.

U serijalu možemo vidjeti i sav strah pred ključni poljudski susret protiv Rusije, ali i kako je izgledala euforija nakon što je Svjetsko prvenstvo u dramatičnim okolnostima napokon izboreno. 

Cijeli serijal itekako se isplati pogledati, a to možete napraviti OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider