Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uoči Milana

Jedan igrač Dinama nikako da eksplodira: "Koja je to utakmica koju je on izdominirao? Nema je"

Dinamo večeras igra protiv Milana u Ligi prvaka, a najava ove utakmice u podcastu Utakmicu po utakmicu otišla je u zanimljivom smjeru.

Najavljujući večerašnji sraz Dinamo - Milan, koji se igra u sklopu petog kola skupine E Lige prvaka, u podcastu Utakmicu po utakmicu u prvi plan su stavili - Luku Ivanušeca.

Ivan Ljubić kao navijač Dinama razočaran je činjenicom što Ivanušec nikako ne uspijeva eksplodirati tako da obilježi jednu utakmicu po kojoj će uvijek ostati upamćen.

"Rasprodan opet Maksimir, to je dobro. Ljudi su čekali po 30 sati ispred stadiona, još jedan znak zašto je solidno kupiti tu godišnju ulaznicu s kojim ulaziš na sve ili zašto je dobro biti član kluba, pa imaš pravo prvokupa dan ranije. Može ih se skinuti u Maksimiru i to se očekuje, Dinamo nema drugog izbora, mora biti agresivan i ambiciozan", uvodno je započeo Ljubić, a kad je zajedno s ostalim voditeljima išao u seciranje sastava i možebitne opcije koje ima Ante Čačić, posebno je apostrofirao Ivanušeca.

"Koja je to utakmica s kojom povezujemo Ivanušeca?"

"Idemo sad prevrtiti film i zapitati se. Za svakog igrača u Dinamovom sastavu možeš reći da je, primjerice, Petkovićeva bila utakmica u Krasnodaru ili Oršićeva protiv Tottenhama ili Baturinin derbi protiv Hajduka. Koja je to utakmica s kojom povezujemo Luku Ivanušeca, najskupljeg igrača Dinama trenutno? Koja je to utakmica u kojoj je on izdominirao?" pitao se Ljubić.

"Očekuješ da će biti neka utakmica, ona jedna koja će se prepričavati. Ja dandanas pamtim da je Sammir izveo urnebes protiv Malmöa na Maksimiru", prisjetio se Ljubić.

Cijela 14. epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Zizou je uzeo baklju i predao je ni više ni manje nego Rafaelu Nadalu.

Napetost raste! 

Više OVDJE -> https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
S broda je glasno odjekivalo "Hrvatska", a na svim sportašima vidio se ponos. ❤🇭🇷

📸: AFP
Poznati stižu na otvaranje. Ovo su superzvijezde najiščekivanijeg filma godine (Wicked), Ariana Grande i Cynthia Erivo.

A vi otvorenje (onaj uglavnom sportski dio) i sve oko njega možete pratiti ovdje:
https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
Danas službeno počinju Olimpijske igre u Parizu, a hrvatska vaterpolska reprezentacija već u nedjelju uskače u bazen kada će svoju olimpijsku avanturu započeti utakmicom protiv starog znanca - Crne Gore. 🤽‍♂️

Barakude su spremne, a mi im želimo puno sreće i još jednu olimpijsku medalju! 🇭🇷❤️

📸: Damir Krajac/CROPIX