Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
SPREMAN NA SVE

VIDEO Junak Ivušić obranom u posljednjim trenucima spriječio da drugi junak postane tragičar

Ivica Ivušić cijelu je utakmicu bio sjajan, no obrana iz sudačkog vremena spasila je velika tri boda.

Nevjerojatno je kako se neke stvari poslože na pravi način kroz neobične okolnosti. Iako mu se nije moglo puno toga prigovoriti na izvedbu protiv Austrije, Ivica Ivušić gotovo je ostao bez ranije najavljenog mjesta na golu u susretu protiv Francuske.

Zapravo, da nije došlo do neočekivane ozljede u Splitu i Kopenhagenu vrlo pouzdanog Dominika Livakovića, teško da bi se čuvar mreže Osijeka našao među vratnicama. Kad se to dogodilo, on je odgovorio na pravi način.

Luka Modrić i Vatreni Hrvatska u velikoj bitki za Final Four Lige nacija: Vatreni u rujnu imaju sve u svojim rukama divider

Na najteži ispit bacio ga suigrač

Zaustavio je Ivušić nekoliko pokušaja vrlo aktivnog Kyliana Mbappea, no onaj najteži zadatak priredio mu je njegov suigrač. U pitanju je jedan od najistaknutijih pojedinaca na susretu, Josip Šutalo.

Bilo je još samo 20 sekundi do isteka sudačkog dodatka od četiri minute, kad je Kinsgley Coman ubacio loptu prema Karimu Benzemi. Njega je čuvao stoper Dinama, koji ovim putem nije najbolje reagirao te je umjesto u korner poslao loptu prema vlastitoj mreži.

Luka Modrić i Zlatko Dalić Dalićeve slatke muke: Tko sada ispada iz kadra? Ovo je moćna Hrvatska, a još kada dođe Perišić… divider

No, spreman na sve bio je Ivušić koji se ispružio i izvukao tu loptu, pokazavši ogromnu koncentraciju i u završnim trenucima utakmice.

Potvrdio je Ivušić kako se na njega itekako treba računati. Nakon fantastične kvalifikacijske izvedbe protiv Slovačke, gdje je izborena pobjeda vrijedna izravnog plasmana na Svjetsko prvenstvo, sad se iskazao i u utakmici snova za svakog vratara. Jer kako drugačije nazvati priliku savladati prvaka svijeta na njegovom terenu?

Sjajne obrane Ivušića možete vidjeti u sažetku utakmice na vrhu članka.

Može li Hrvatska osvojiti prvo mjesto u Ligi nacija?

Ukupno glasova:

Ivušić hvali obranu nakon pobjede u Parizu

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider