Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
vraća se reprezentacija

Vatreni uživo na Novoj TV i gol.hr-u: Ovako teku pripreme za prijenose utakmica

Sve utakmice izravno će se prenositi na Novoj TV i portalu gol.hr,, nadamo se sa što pozitivnijim ishodima.

Svijet možda jest lopta šarena, no svako toliko šarenilo zamjenjuju crveno-bijela polja nogometnog ludila. A kada je u pitanju reprezentacija, ne postoji Hrvat koji neće baciti oko na program Nove TV, na kojem se od 1-og rujna nastavljaju utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022.

''Nikada Hrvatska nije imalo ovako zahtjevne tri utakmice u kvalifikacijama u tako kratkom vremenu, mi imamo unutar sedam dana tri utakmice sa tri glavna konkurenta od kojih su prve dvije u gostima'', kaže Saša Lugonjić.

Hrvatski navijači na Poljudu Spektakl na Poljudu: Objavljene cijene ulaznica za važan kvalifikacijski sudar Vatrenih divider

Baš kao i pred nogometašima, pred našim sportskim novinarima zadatak je da pokažu sav talent i domišljatost. A od dvojca Boban-Antonijević možete očekivati samo vrhunske priloge s prepoznatljivom dozom humora. Prvo se u koštac hvataju s Rusijom.

''Od tajnih gradova, do poznatih sportaša van nogometa, najpoznatija olimpijska sportašica u povijesti stiže iz Sovjetske republike, naravno nama je za Rusiju od 2018 najveća poveznica srebro i onaj susret s njima tako da ćemo se i toga dotaknut'', dodaje Stipe Antonijević.

''Sjedimo na Braču na kavi na godišnjem smo i moja djevojka kaže što snimate iduće, mi kažemo Rusiju i kaže ona pa vidiš ovaj kip iza to je prvi kip Tolstoja u svijetu, postavljen je baš na Braču i mi se pogledamo, pogledamo taj kip i ovoliko nam je već preko glave ali znamo da to moramo snimiti'', rekao je Vlado Boban.

U njihove domišljate reportaže uloženi su sati i sati truda, no čini se da će jedna od nadolazećih biti najizazovnija.

''Koga god pitam stari ajde dvije stvari o Slovačkoj svi stanu…ništa, to će nam bit najteže'', kaže Boban.

No ovaj dvojac već je poznat po pomicanju granica novinarskog izvještavanja i nema sumnje da će svakog rivala predstaviti kao nitko dosad.

''Prvi bi bio snimanje reportaže o Škotskoj gdje sam nagovorio 6 ragbijaša bez da Vlado zna da se zalete u njega i sruše ga, on je mislio da snimamo scenu di oni prođu kraj njega pa ćemo mi nešto kasnije fingirat ali završio je sa natučenim rebrima'', rekao je Stipe Antonijević.

U nešto ozbiljnijem tonu čekaju vas Saša Lugonjić i Milan Stjelja, voditelji studijske emisije, koja prije i nakon utakmica donosi prve dojmove izbornika i igrača, te iscrpne analize sukomentatora Aljoše Vojnovića i Roberta Jarnija.

Harry Kane Razriješena jedna od najvećih dilema ljetnog prijelaznog roka, iz sjevernog Londona stigla objava divider

''Kada radiš emisiju za reprezentaciju onda moraš bit svjestan širine publike kojoj se obraćaš dakle od ljudi koji se tu i tamo uključe do nekih koji češće gledaju nogomet i onih koji stvarno gledaju treću, četvrtu ligu i sad svakom od njih moraš ponuditi nešto. Ovi bi samo neke bazične stvari da ih previše ne smetaš a drugi bi, a taj segment ja najviše volim, analizu utakmice i to je nešto što je po meni godinama falilo. Mislim da se to u našoj emisiji jako dobro vidi ta analiza pogotovo sad s Aljošom koji to odlično analizira i Robertom Jarnijem i našim gostima prije'', rekao je Milan Stjelja.

Sve utakmice izravno će se prenositi na Novoj TV i portalu gol.hr, nadamo se sa što pozitivnijim ishodima.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Utakmicu po Utakmicu

Nastavi čitati
divider