Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dugo se kuhalo...

Razriješena jedna od najvećih dilema ljetnog prijelaznog roka, iz sjevernog Londona stigla objava

U engleskim medijiima je spominjan iznos od najmanje 120 milijuna funti koji bi mogao natjerati čelnika Tottenhama na prodaju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kapetan engleske nogometne reprezentacije Harry Kane odlučio je barem još jednu sezonu ostati u Tottenhamu, što je potvrdio u srijedu objavom na Twitteru te tako završio sagu o mogućem nastavku karijere u Manchester Cityju.

"Bilo je nevjerojatno vidjeti kako su me navijači Spursa dočekali u nedjelju i pročitati neke poruke podrške koje sam dobio posljednjih nekoliko tjedana. Ostat ću u Tottenhamu ovo ljeto i bit ću 100 posto usredotočen na to da pomognem momčadi u ostvarivanju uspjeha."

Kane je u subotnjoj, gostujućoj prvenstvenoj pobjedi 1:0 nad Wolverhamptonom ubilježio prvi ovosezonski nastup za Spurse, ušavši u igru s klupe u 72. minuti.

Jedan od najboljih engleskih napadača i ikona Tottenhama s londonskim klubom je vezan ugovorom do ljeta 2024., ali je od predsjednika Daniela Levyja tijekom ljetnog prijelaznog roka zatražio transfer u klub s kojim bi mogao imati bolje izglede za osvajanje trofeja.

Aktualni engleski prvak Manchester City želio je dovesti Kanea, ali nije bio sprema platiti više od 100 milijuna funti odštete, što nije zadovoljilo Levyjeve apetite. U engleskim medijiima je spominjan iznos od najmanje 120 milijuna funti koji bi mogao natjerati čelnika Tottenhama na Kaneovu prodaju.

Razrješenje ove sage omogućit će Manchester Cityju da se okreneme drugim mogućim pojačanjima, a istovremeno znači da ćemo Harryja Kanea ubrzo ponovno vidjeti u ulozi vođe Tottenhamova napada, možda već u četvrtak kad Spursi dočekuju portugalsku Pacos Ferreiru u uzvratu doigravanja za plasman u grupnu fazu Konferencijske lige, u kojem će londonska momčad hvatati jedan pogodak zaostatka (0:1) iz prvog dvoboja.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider