Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Vlado Boban ispred Maksimira

Vatreni odradili drugi trening uoči Danske, a jedna stvar posebno veseli izbornika Dalića

Utakmicu 5. kola Lige nacija Hrvatska - Danska na Maksimiru možete pratiti u izravnom prijenosu na Novoj TV i portalu golhr.

U sklopu 5. kola Lige nacija Hrvatska će ugostiti Dansku na Maksimiru, a eventualnom pobjedom Vatreni bi osigurali prvo mjesto u skupini i mogući plasman na Final Four.

Vlado Boban javio se za Dnevnik Nove TV pa otkrio kako su hrvatski reprezentativci odradili trening uoči dvoboja s Danskom. Među Vatrenima vlada pozitivna, poticajna atmosfera, a kako i ne bi s obzirom na kadar, koji je još, bolji i jači u usporedbi s onim na prošlom okupljanju.

Tada je Hrvatska slavila s 1:0 protiv Danske u Kopenhagenu, a sada su tu i zaliječeni Gvardio, Livaja i Petković koji se vratio u reprezentaciju. Dalić sada na raspolaganju ima jednu zdravu, kompaktnu cjelinu koja je puna samopouzdanja. 

gol expired Dalić u korijenu guši moguću pobunu: Na koga je ciljao i kako bi Perišić reagirao na intrigantan prijedlog? divider

Za kraj dodajmo da je u prodaju za utakmicu protiv Danske pušteno nešto više od 24 tisuća ulaznica. Nešto više od tisuću ulaznica razgrabili su Danci, a ostalo je nešto malo ulaznica za južnu tribinu.

Utakmicu Hrvatske i Danske na Maksimiru možete pratiti u izravnom prijenosu na Novoj TV i portalu gol.hr. Utakmica se igra u četvrtak, 22. rujna od 20:45.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider