Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
"Katar je sve dalje..."

Totalno razočaranje u slovenskim medijima: "Hrvati su nam očitali ozbiljnu nogometnu lekciju"

Reprezentaciji Slovenije ostale su još samo matematičke šanse za plasman na Svjetsko prvenstvo.

Slovenija je izgubila od Hrvatske na Poljudu u šestom kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo i sada se nalazi u prilično nezavidnoj situaciji u skupini H. Na četvrtom su mjestu Sosedi, ali s velikih šest bodova zaostatka za Vatrenima i reprezentacijom Rusije zbog čega je jasno da su im šanse svedene na puku teoriju.

Ne čudi stoga što je razočaranje u slovenskim medijima veliko, golemo…

"Ništa od borbe, Slovenija napušta Split potpuno nadigrana, jedino je Jan Oblak spriječio još gori poraz. Dobili smo u Splitu ozbiljnu nogometnu lekciju, već nakon prvih minuta bilo je jasno da će biti izuzetno teško. Pobjeda naših južnih susjeda je bila glatka, ali je mogla biti i mnogo veća. Izbornik Matjaž Kek mora riješiti brojna pitanja jer ovo što Slovenija prikazuje u kvalifikacijama je iznimno loše", sumirala je utakmicu Nogomania.

Marko Livaja Livaja otkrio što mu je savjetovao Dalić: ''Izbornik mi to nije htio ukidati'' divider

Jednako kritičan je i Žurnal24:

"Slovenska reprezentacija nije bila dorasla aktualnim svjetskim viceprvacima. Naši igrači su došli ohrabreni pobjedom u Ljubljani na početku kvalifiakcija, ali Hrvati su ti koji su sad zasluženo pobijedili. Bezopasni Slovenci nisu ispalili praktički niti jedan opasan udarac i sada zaostajemo šest bodova."

List Delo u prvi plan je isturio Ivana Perišića.

"Profesor Perišić organizirao je bolan sat na Poljudu, Katar je sve dalje", naslov je njihovog izvještaja uz kratki sažetak:

"Slovenija je bila potpuno nemoćna u Splitu."

gol expired VIDEO Pogledajte golove: Ovako je Livaja načeo, a Pašalić i Vlašić dokrajčili Sloveniju divider

Još jedan medij, Večer, apostrofirao je nemoć slovenske reprezentacije:

"Privjesak, magnet ili neki drugi predmet sa štandova uz plažu bit će jedini suvenir koji će slovenski nogometaši donijeti iz Splita. Bodovi su prepušteni domaćinu, Hrvatska je opravdala ulogu favorita protiv naše reprezentacije koja se rastrganom i bezidejnom igrom nije ni približila bodovima."

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider