Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
stiglo pojačanje

Legendarni Vatreni ima novi posao: ''Velika je čast opet biti dio reprezentacije''

Stipe Pletikosa tehnički je direktor hrvatske nogometne reprezentacije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom je ludi početak rujna kada u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru igra čak tri u utakmice u sedam dana. U prijenosu na Novoj TV i gol.hr-u Vatreni prvo igraju na gostovanjima u Rusiji i Slovačkoj, a onda dočekuju Sloveniju.

U nastavak kvalifikacija Vatreni ulaze s novim predsjednikom HNS-a. Davor Šuker je smijenjen, a novi, sada i na papiru šef Saveza je Marijan Kustić.

Novo live u HNS-u je Stipe Pletikosa koji je imenovan tehničkim direktorom reprezentacija, a danas je održao sastanak s novim predsjednikom te izbornicima A i U-21 momčadi, Zlatkom Dalićem i Igorom Bišćanom s kojima se nedavno vidio i na poljudskim tribinama kada su zajedno gledali utakmicu Hajduk – Osijek.

Na sastanku su bili i Dalićevi pomoćnici, Ivica Olić i Vedran Ćorluka.

''Još jednom čestitam Stipi na novoj funkciji, ima našu punu podršku, baš kao i reprezentacija uoči važnih rujanskih utakmica. Hrvatski nogometni savez će, kao i uvijek, reprezentaciji osigurati maksimalne uvjete, a uvjeren sam da će momčad jednako tako pružiti maksimum na terenu i napraviti sve kako bismo bili još korak bliže Kataru'', rekao je predsjednik HNS-a, Marijan Kustić.

"Velika je čast i zadovoljstvo opet biti dio hrvatske A reprezentacije, zahvaljujem čelnicima HNS-a na čelu s Marijanom Kustićem na ukazanom povjerenju, nastojat ću svojim znanjem i iskustvom pomoći momčadi zadržati visoke standarde. Radujem se novim izazovima, suradnji s izbornicima Zlatkom Dalićem i Igorom Bišćanom, vjerujem da ćemo zajedničkim snagama ostvariti zacrtane ciljeve", poručio je Stipe Pletikosa, prenosi službena stranica HNS-a.

Hrvatska domaću utakmicu u rujnu protiv Slovenije igra na Poljudu 7. rujna.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider