Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Prisjetite se

Reporter Nove TV Stipe Antonijević dobio priznanje za sjajan prilog o stadionu Wembleyju

Uoči utakmice Engleska - Hrvatska u Ligi nacija reporter Nove TV napravio je sjajan prilog o mitskom stadionu Wembley.

Svjetska udruga sportskih novinara - AIPS održala je drugu svečanost svjetskog sportskog novinarstva i podijelila nagrade najboljim sportskim novinarima u svijetu na svečanosti u Budimpešti.

Visoko na tim ljestvicama našao se i sportski novinar Nove TV Stipe Antonijević, koji je dobio priznanje za prilog o stadionu Wembleyju.

U ukupnom svjetskom poretku, a samim time i u poretku 10 najboljih europskih novinara, Stipe Antonijević zauzeo je treće mjesto u kategoriji mladih novinara.

"Izuzetna mi je čast biti izabran među tri najbolja mlada sportska televizijska novinara u Europi, posebno zato što nagradu primam za prilog o Wembleyju - mitskom stadionu koji sam kao veliki ljubitelj engleskog nogometa želio posjetiti još od malih nogu. Do dan-danas ostao mi je to osobno najdraži prilog koji sam napravio za Dnevnik Nove TV, pa je samim time još i veće zadovoljstvo primiti ovakvo priznanje za njega", rekao je Stipe.

"Najveće zahvale idu mom snimatelju Dejanu Tatomiru, koji nosi barem polovicu zasluga što je prilog ispao maksimalno atraktivno, a velika hvala i montažerki Petri Hercigonji, producentu na terenu - Damjanu Španjolu i jasno mojim kolegama iz sportske redakcije. Bit će mi ovo poticaj da i dalje nastavim donositi što bolje priče s terena, posebno onih s kultnih mjesta kao što je bio hram engleskog nogometa", zaključio je reporter Nove TV.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider