Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
legenda Reala mu spustila

VIDEO Modrićev potez nakon utakmice razbjesnio poznatog voditelja u Madridu: "U šoku sam"

Luka Modrić zabio je gol za prvu povijesnu pobjedu Hrvatske protiv Francuske.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Hrvatska nogometna reprezentacija srušila je Francusku s 1:0 u srazu četvrtoga kola i tako okončala lipanjski ciklus Lige nacije na drugom mjestu elitne skupine A1 sa sedam osvojenih bodova.

Pogodak vrijedan tri boda zabio je Luka Modrić i time donio prvu, povijesnu pobjedu protiv Tricolora, ali kapetan Vatrenih završio je pod povećalom španjolskih medija zbog jednog drugog poteza.

Nakon posljednjeg sučeva zvižduka nogometaši obje reprezentacije krenuli su prema svlačionici, a televizijske kamere uhvatile su trenutak u kojem se Modrić srdačno pozdravlja s Kylianom Mbappeom i moli ga da razmijene dresove.

Može li Hrvatska osvojiti prvo mjesto u Ligi nacija?

Ukupno glasova:

Iako se radi o posve normalnoj gesti, navijači Kraljevskoga kluba pobjesnjeli su jer je klupska ikona zatražila dres od Mbappea, koji je nakon višemjesečne snage "nasanjkao" Real i potpisao novi ugovor s PSG-om.

Španjolski novinar šokiran Modrićevim potezom

U tome je posebno prednjačio voditelj popularne španjolske emisije "El Chriniguito" Josep Pedrerol, koji je ostao šokiran Modrićevim potezom.

"Ne mogu vjerovati, u šoku sam. Modrić, vođa Reala i Madridista, traži dres od tipa koji se narugao Realu i navijačima. Ne samo to, nego on koji je osvojio Zlatnu loptu traži dres od Mbappea? To bi trebalo biti obrnuto", sipao je žuč Pedrerol.

gol expired Mandžukić oduševio objavom iz svlačionice: Bio je to odgovor na kritike ljudima s fotografije divider

No, ne dijele svi njegovo mišljenje. Ova situacija pošteno je nasmijala Gutija, legendarnog nogometaša Reala, koji je odlučio doliti još malo ulja na vatru i isprovocirati Pedrerola.

"Taj dres sada bi trebalo zapaliti", poručio je Guti u šali.

Najbolji trenuci utakmice Francuska - Hrvatska

Tablica Liga nacija

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider