Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
"Zadovoljni smo"

VIDEO Modrić posebnu poruku uputio obrani, ali prije toga poručio: ''Ovo je nehumano''

U 152. nastupu za Hrvatsku Luka Modrić je zabio gol za prvu pobjedu protiv Francuske.

Hrvatska je pobijedila Francusku s 1:0 u srazu četvrtog kola elitne skupine A1 Lige nacije u Parizu i tako stigla do prve povijesne pobjede protiv Tricolora.

Pogodak vrijedan tri boda zabio je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić, i to već u 5. minuti susreta.

"Hvala bogu da smo napokon došli do prve pobjede protiv njih. Sretni smo zbog pobjede, ali i načina na koji smo došli do te pobjede. Zaslužili smo ovo", kazao je kapetan Vatrenih pa dodao:

"Oni su nam bili crna mačka. Uvijek smo bili blizu. Dosta dobrih utakmica smo odigrali protiv njih, ali nikako ih nismo uspjeli pobijediti. Napokon se to dogodilo. Sigurno da je ovo jedna od dražih pobjeda".

Može li Hrvatska osvojiti prvo mjesto u Ligi nacija?

Ukupno glasova:

Iako je Hrvatska stigla do velikih sedam bodova nakon četiri kola Lige nacija, kapetan je još jednom ponovio što ga smeta kod ovog natjecanja:

"Puno nam znači ovaj rezultat, posljednja tri rezultata isto tako. Svaka utakmica za reprezentaciju je bitna. Meni samo smeta pretrpanost i termin ovih utakmica. Nakon ovakve sezone odigrati četiri utakmice u deset dana je nehumano. Svaka utakmica je važna u ovom dresu, u svakoj moraš dati maksimum. Mislim da smo u ove četiri utakmice dali maksimum, zaslužili smo ovih sedam bodova".

Za kraj, Modrić je posebno pohvalio tri nova lica u reprezentaciji - Josipa Šutala, Martina Erlića i Josipa Stanišića koji su odigrali fantastičnu utakmicu protiv Francuske.

"Definitivno, svaka im čast. Odigrali su tri vrhunske utakmice. Neka nastave ovako. Pokazali su da su s pravom tu, da se mnogu nositi sa zvijezdama, s velikim igračima. Odigrali su fenomenalno, i Juranović na lijevom beku. Treba im čestitati kakav su karakter i osobnost pokazali", zaključio je kapetan.

Najbolji trenuci utakmice Francuska - Hrvatska

Tablica Liga nacija

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider