Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
bili su ljuti, više nisu

Riječani oduševljeni jer Hrvatska ostaje u njihovu gradu: Najavljuju dobru atmosferu na Rujevici

Za Dnevnik Nove TV iz Rijeke se javila Katarina Jusić., koja je ispitala kako su Riječani dočekali vijest o ostanku posljednje utakmice kvalifikacija u njihovu gradu.

Katarina Jusić (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Riječani ne kriju svoje oduševljenje jer utakmica Hrvatska – Slovačka ostaje u njihovu gradu. Razgovarali smo i dan ranije s građanima koje je zatekla informacija oko mogućeg gubitka domaćinstva, poneke i naljutila, a dio njih čak je sarkastično komentirao kako se sve važne stvari odlučuju u Zagrebu.

S priopćenjem Hrvatskog nogometnog saveza očito će se najvažnija sporedna odluka, ako ne na svijetu, onda u Hrvatskoj, sigurno donijeti na Rujevici. Naime, upravo će na ovom stadionu pred nešto više od osam tisuća gledatelja Hrvatska igrati za odlazak na Europsko prvenstvo. Evo kako su navijači dočekali ovu odluku.

gol expired Modrić poslao oštru poruku HNS-u: Oglasio se o promjeni domaćinstva utakmice sa Slovačkom divider

Riječani sretni jer se odlučujuća utakmica ipak igra na Rujevici

''Mislim da je to najbolje rješenje, da to ne treba mijenjati, respektirajući da je veći stadion, puniji stadion bolji za igrača'', smatra Mladen.

''Novci igraju ogromnu ulogu u nogometu, tako da sam možda čak mislio da će prebacit u Maksimir, ali evo drago mi je zbog Riječana i riječke ekipe što će naši napokon biti malo ovdje'', rekao je Stipe iz Kutine.

Je li HNS dobro odlučio o domaćinstvu protiv Slovačke?

Ukupno glasova:



''Naravno da me veseli jer ću imat priliku sam prisustvovati utakmici. Mislim da će se stvoriti jedan dobar ambijent ovdje, riječki navijači su za mene najbolji, atmosfera će biti odlična i mislim da je to nagrada za riječke ljude'', rekao je Paulo.

''Veselim se, sa sinom ću sigurno ići na utakmicu'', rekla je Davorka.

Hrvatskoj dovoljan bod

Iako je našoj reprezentaciji u toj utakmici protiv Slovačke za odlazak na Euro dovoljan bod, ne sumnjamo da će ih navijanje s Riječkih tribina nositi do sva tri boda i pobjede.

Hrvatski nogometni savez odlučio je tako ne mijenjati svoju odluku iz srpnja te poručuju kako će i Hrvatska i gostujuća Slovačka u Rijeci imati odlične uvjete za pripremu zadnje kvalifikacijske utakmice u kojoj će, nadamo se svi, Hrvatska slaviti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Zizou je uzeo baklju i predao je ni više ni manje nego Rafaelu Nadalu.

Napetost raste! 

Više OVDJE -> https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
S broda je glasno odjekivalo "Hrvatska", a na svim sportašima vidio se ponos. ❤🇭🇷

📸: AFP
Poznati stižu na otvaranje. Ovo su superzvijezde najiščekivanijeg filma godine (Wicked), Ariana Grande i Cynthia Erivo.

A vi otvorenje (onaj uglavnom sportski dio) i sve oko njega možete pratiti ovdje:
https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
Danas službeno počinju Olimpijske igre u Parizu, a hrvatska vaterpolska reprezentacija već u nedjelju uskače u bazen kada će svoju olimpijsku avanturu započeti utakmicom protiv starog znanca - Crne Gore. 🤽‍♂️

Barakude su spremne, a mi im želimo puno sreće i još jednu olimpijsku medalju! 🇭🇷❤️

📸: Damir Krajac/CROPIX