Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Stadion će biti pun

Vatreni u Osijeku odradili trening i čekaju Slovačku: Ne mogu ih omesti ni kiša ni temperaturni šok

U Gradskom vrtu su Vatreni odigrali 12 utakmica, upisali su 10 pobjeda i dva remija, nikad nisu izgubili.

Hrvatska nogometna reprezentacija po završetku utakmice na Cipru, u noći s petka na subotu, stigla je u Osijek gdje će u ponedjeljak ugostiti Slovačku (izravni prijenos specijalne emisije i utakmice Hrvatska – Slovačka bit će na Novoj TV i gol.hr-u).

Vatreni su na stadionu Gradski vrt odradili i trening gdje se priključio i mladi reprezentativac Luka Sučić. Stigao je u Osijek, ali nije trenirao s ostatkom A reprezentacije budući da je u petak igrao za U-21 reprezentaciju protiv Norveške. U toj utakmici je postigao pogodak i upisao dvije asistencije.

Stoga je dobio poštedu od treninga, baš kao i većina A reprezentativaca koji su startali protiv Cipra.

gol expired U reprezentaciju stigao veliki talent: HNS objavio fotografiju Modrića i njegovog nasljednika divider

Inače, Sučić je sjajan mladi nogometaš, 19 mu je godina tek i igra za veliki austrijski klub Red Bull Salzburg. Tamo upisuje konstantne nastupe, igra i u Ligi prvaka, bio je između ostalog i pozvan za onaj rujanski ciklus, dobio je pretpoziv, no eto sada mu se sve posložilo budući da Mateo Kovačić neće moći zbog kartona nastupiti protiv Slovačke.

Tko zna, možda Zlatko Dalić gurne Sučića u vatru od prve minute protiv Slovaka…

20 stupnjeva manje nego na Cipru

U Osijeku je Vatrene dočekalo ružno vrijeme, s onih 30 stupnjeva koliko je bilo na Cipru stigli su u kišni i hladni Osijek, ovdje je temperatura svega 10-ak stupnjeva. Odradili su i trening, a ono što je najvažnije je da nije bilo nikakvih ozljeda što će razveseliti izbornika Dalića.

Osijek je inače sretno mjesto za hrvatsku reprezentaciju. U Gradskom vrtu su Vatreni odigrali 12 utakmica, upisali su 10 pobjeda i dva remija, nikad nisu izgubili. Što se tiče potražnje za ulaznicama, do subote navečer ih je prodano više od 12 tisuća ulaznica, kapacitet je 14.500 tako da se očekuje pun stadion.

Bit će zanimljivo i tijekom dana u ponedjeljak, naši navijači pripremaju jednu humanitarnu utakmicu protiv Slovaka. Unatoč ovoj kiši, dođite u Osijek. Ako dođete, nećete zažaliti, imat ćete štošta vidjeti tokom dana, a onda navečer i samu utakmicu naravno. Početak je u 20:45.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider