Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Luka i Luka

U reprezentaciju stigao veliki talent: HNS objavio fotografiju Modrića i njegovog nasljednika

Sjajni veznjak Red Bull Salzburga jedan je od najvećih talenata hrvatskog nogometa. Odbio je Austriju koja je svim silama htjela da igra za njih.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zlatko Dalić je poslije pobjede Vatrenih na Cipru nazvao izbornika U-21 reprezentacije Igora Bišćana i zatražio da se A reprezentaciji priključi Luka Sučić.

Sjajni veznjak Red Bull Salzburga jedan je od najvećih talenata hrvatskog nogometa i nedavno je dobio Bišćanov poziv da se priključi mladoj reprezentaciji.

No, viša sila tj. žuti kartoni koje je akumulirao Mateo Kovačić i zbog kojih mora propustiti utakmicu Hrvatska - Slovačka natjerali su Dalića da posegne za novim rješenjem u veznom redu, a kako je Sučić bio na pretpozivu, onda je bilo logično da se mladić rođen u rujnu 2002. godine priključi Vatrenima.

Navija za Barcelonu i Hajduk, a Modrić mu je idol

Sučićevi roditelji su iz Bugojna u Bosni i Hercegovini odakle su otišli za vrijeme rata, a Luka se rodio u Linzu. Kako je i sam nedavno rekao, vrbovali su ga Austrijanci, htjeli su da zaigra za njihovu reprezentaciju, ali za njega nije bilo dileme.

"Nisu imali šanse, oduvijek sam htio igrati samo i jedino za Hrvatsku", izjavio je Sučić.

Kazao je o sebi i da navija za Barcelonu i Hajduk te da je njegov idol Luka Modrić.

Sada se u Osijeku, po dolasku u A reprezentaciju, fotografirao s Modrićem, a Hrvatski nogometni savez je to objavio na društvenim mrežama.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider