Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
raketa ipak ostaje

Stigao je odgovor iz Rakitićevih krugova: Ne oprašta se od reprezentacije

Stigao je odgovor iz krugova bliskih igraču.

Ivan Rakitić (Foto: Frank Hoermann/DPA/PIXSELL) (Foto: Frank Hoermann/DPA/PIXSELL)

Izbornik Zlatko Dalić rekao je odmah na početku press-konferencije u srijedu da će Ivan Rakitić propustiti ovu reprezentativnu akciju, koja uključuje i kvalifikacijsku utakmicu Hrvatska – Wales.

Dalić je kao razlog naveo ozljedu, ali ubrzo su se pojavile informacije da Rakitić, prema pisanju Sportskih novosti, razmišlja o trajnom napuštanju Vatrenih jer je povrijeđen kao sportaš i čovjek.

Međutim, Ivan Perišić je na press-konferenciji u četvrtak demantirao medijske napise.

"Ne vidim razloga zašto ne bi igrao dalje za reprezentaciju. To ste vi krivi, pišete što hoćete", rekao je.

Ubrzo se pojavio i odgovor iz Rakitićeva kampa. Kako pišu 24 sata, Rakitić je preko prijatelja poručio da njegov navodni odlazak iz reprezentacije "nije utemeljen na činjenicima niti u njemu ima istine", a pravi razlog za izostanak je onaj koji je naveo izbornik – ozljeda zadnje lože.

Perišić progovorio o reprezentaciji u Splitu i Rakitićevoj budućnosti: "Ne vidim zašto ne bi igrao" Ivan Perišić (Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL) Ivan Perišić na presici (Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL) Pripreme za utakmicu Hrvatske i NK Omiša (Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL) +6 Pripreme za utakmicu Hrvatske i NK Omiša (Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL)

Zlatko Dalić (Foto: GOL.hr) Dalić optimist unatoč izostanku Rakitića: "Stalno su neki problemi vezani uz nas, ali..." divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Rukomet 2023 Rukomet 2023
Utakmicu po Utakmicu

Nastavi čitati
divider