Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Pogledajte video

Protiv mini Vatrenih je igrao Haalandov najbolji prijatelj i internetska senzacija čiji video ima osam milijuna pregleda

Nogometaš, reper, prijatelj poznatih...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska reprezentacija U-21 pobijedila je vršnjake iz Norveške 3:2 u 3. kolu kvalifikacija a Euro 2023. uz puno muke. Mini Vatreni teško su upisali važnu pobjedu protiv kolega s vrha naše skupine i pobjegli im tri boda. U sastavu gostujuće reprezentacije nije bilo puno nogometno poznatih imena, ali bila je jedna internetska senzacija.

Riječ je o kapetanu Eriku Botheimu, koji je postao poznat nedavno ni kriv ni dužan. Naime, Botheim je najbolji prijatelj i nekadašnji reprezentativni suigrač planetarno popularnog Erlinga Haalanda, a svojedobno je s njim snimio rap spot za pjesmu „Kygo jo“.

Pjesma je, jasno, zahvaljujući Haalandu dospjela u medije širom svijeta, a napadač Borussije svojedobno je za taj šou izjavio:

"Bilo nam je dosadno, nismo imali ništa pametnije i odlučili smo snimiti rap video. Mislim da sam puno bolji nogometaš, ali nisam loš ni reper“, nasmijao se Haaland za video koji je do danas pregledalo preko osam milijuna ljudi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider