Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
pogledajte pa procijenite

Novi vatreni o golu Brekala: "Šokiran sam, to ne radi ni na treningu!" Brekalo: "Prvi takav u karijeri"

Je li Brekalo pokazao novo oružje u svom Arsenalu ili je ovo bio izolirani slučaj?

Josipa Brekala navikli smo gledati kako radi munjevite slalome kroz protivničke obrane i predstavlja pravu napast s krilnih pozicija.

Osim što može zabiti iz svojih opasnih prodora, što su na svojoj koži saznali i svjetski prvaci Francuzi, sjajan je i asistent kada ubaci s boka u maniri klasičnog krila. Tako je i protiv Turske upisao asistenciju za Marija Pašalića.

Stoga je bilo pomalo neobično vidjeti ga kako glavom pretvara u pogodak jedan ubačaj Mislava Oršića protiv Turske. Brekalo je pobjegao protivnicima i rutinski pospremio loptu u gol nakon visokog skoka.

gol expired Treba li večeras Hrvatska ustvari navijati za Srbiju? Ovo su razlozi ZA i PROTIV divider

Pogodak je prokomentirao debitant u reprezentaciji Marin Pongračić, stoper koji s Brekalom dijeli svlačionicu Wolfsburga.

Kako vam se svidjela Hrvatska u Istanbulu?

Ukupno glasova:

"Bio sam šokiran kad sam vidio gol glavom. Nisam to očekivao. Svi znamo da je Brekalo veliki talent i to je pokazao. To što je zabio gol glavom dobro je za njega, nisam to vidio ni na treninzima", našalio se Pongračić.

Pogledajte Brekalov gol glavom za vodstvo Hrvatske 3:2

 

"Tako je, presretan sam zbog toga. Čini mi se da mi je to prvi gol glavom u karijeri. Zadnji put sam zabio glavom još negdje u kadetima", rekao je nakon utakmice dobro raspoloženi Brekalo.

"Utrčao sam u prostor, Mislav me fantastično vidio, sve u svemu lijep gol", dodao je.

Može li nešto slično Brekalo ponoviti u susretu Hrvatska - Švedska u subotu, saznajte u izravnom prijenosu na gol.hr-u i Novoj TV od 20:00.

Josip Brekalo komentirao gol glavom i utakmicu s Turskom

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider