Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Dobra atmosfera

Pogledajte urnebesnu zezanciju Vatrenih i reakciju novog pojačanja Milana

Novi igrač Milana Ante Rebić najavio je kvalifikacijsku utakmicu sa Slovačkom…

Galerija Ante Rebić (Foto: AFP) Ante Rebić (Foto: GOL.hr) Ante Rebić slavi pogodak (Foto: AFP) +1 Ante Rebić (Foto: AFP)

Tri dana prije možda i krucijalne utakmice hrvatske reprezentacije u kvalifikacijama za Euro protiv Slovačke u Trnavi, pred novinare su izašli Ante Rebić, Josip Brekalo i Borna Barišić.

Rebić je novopečeni igrač Milana, u koji je prešao iz frankfurtskog Eintrachta na dvogodišnju posudbu.

Lijevi bek o atmosferi među Vatrenima: "Ovo je nova Hrvatska, nedostajat će nam Rakitić, ali..." Borna Barišić daje izjavu (GOL.hr)

Ugovor je potpisao u ponedjeljak poslijepodne, a navečer se priključio pripremama reprezentacije.

Rebić: Najviše će se pitati Hrvatsku

Kako teku pripreme za Slovačku?

„Danas mi je drugi trening s momčadi. Jučer smo malo ozbiljnije počeli raditi, intenzivno analiziramo protivnika. Slovačka ima dosta jaku reprezentaciju, protivnik koji pokušava igrati nogomet, bez puno nabijanja. Dobra su momčad, no mislim da će se najviše pitati Hrvatsku. Najvažnije je kakav ćemo mi pristup imati“, kazao je Rebić. 

Tajni Dalićev adut za Slovake: "Nema kalkulacija, idemo po svih šest bodova!" Josip Brekalo (GOL.hr)

Kažete da vole igrati, da ne nabijaju loptu. Jesu li po tome drukčiji od Mađarske i Walesa?

„Imaju dosta kvalitetnih igrača koji…“, započeo je Rebić i glasno se nasmijao na dobacivanje Perišića i Badelja koji stajali sa strane.

„Imaju dosta kvalitetnih igrača koji igraju u dobrim klubovima“, nastavio je Rebić, pa se okrenuo prema "suflerima" koji nisu prestajali sa zadirkivanjem.

Dobra atmosfera u taboru Vatrenih

„Ma, oprosti, molim te…“, kazao je Rebić s ozbiljnim izrazom lica i napustio mjesto razgovora.

Možda će neki neupućeni promatrači sa strane pomisliti da se radi o incidentu, no nije o tome riječ. Radi se o internoj zezanciji s kolegama.

Veseli trojac nastavio je tjerati šegu dok se udaljavao od kamera. Rebić nije možda baš uobičajeno reagirao, ali nećemo mu ništa zamjeriti, ionako je puno toga već rekao. Bila je to samo šala koja pokazuje da u taboru Vatrenih vlada dobra atmosfera uoči jako važne utakmice.

 

 


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider