Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Vatreni stižu na Poljud

Veliki redovi pred Spaladiumom: Počela prodaja ulaznica za utakmicu Hrvatska – Mađarska

Hrvatska i Mađarska na Poljudu 10. listopada igraju kvalifikacijsku utakmicu za Europsko prvenstvo.

Galerija Redovi za kupnju ulaznice za Hrvatska - Mađarska (Foto: GOL.hr) Policija ispred Spaladium Arene (Foto: GOL.hr) Navijač s kupljenom ulaznicom za Hrvatska - Mađarska (Foto: GOL.hr) +2 Redovi za kupnju ulaznice za Hrvatska - Mađarska (Foto: GOL.hr)

U 12:00 je na blagajnama Spaladium Arene započela prodaja ulaznica za utakmicu Hrvatska  Mađarska koja će se 10. listopada igrati na Poljudu u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

I prije negoli su blagajne otvorene pred Spaladiumom se stvorio red koji je u trenutku početka prodaje ulaznica bio dugačak nekoliko stotina metara.

U Splitu je reprezentacija posljednji put igrala 2015. godine. Bila je to ona utakmica koja se igrala bez gledatelja protiv Italije, kada je na travnjaku poljudskog stadiona osvanuo kukasti križ, što je zgrozilo sav (nogometni) svijet.

Hrvatski nogometni savez nakon toga je kažnjen novčano, oduzimanjem jednog boda u kvalifikacijama za Euro 2016., a uz dvogodišnju zabranu odigravanja utakmica na Poljudu.

Ta je zabrana u međuvremenu prošla i više ne postoje prepreke da Vatreni nastupe na Poljudu gdje su posljednji put s publikom igrali 2011. godine protiv Gruzije.

gol expired Počinje prodaja ulaznica za utakmicu Hrvatska – Mađarska u Splitu divider

Očito je da u Dalmaciji (i među obližnjim Hrvatima iz Bosne i Hercegovine) vlada velik interes za utakmicom reprezentacije, o čemu svjedoče i današnji redovi pred Spaladiumom.

Prodaja ulaznica odvijala se uz prisutstvo velikog broja policajaca, no nisu zabilježeni nikakvi problemi.

Cijene ulaznica za Hrvatska - Mađarska:

U pretprodaji (do 6. listopada):

Istok: 150 kn
Sjever: 100 kn

Od 7. listopada:

Zapad: 250 kn
Istok: 200 kn
Sjever: 125kn

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider