Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
dan koji će mnoga djeca pamtiti

Mališani poludjeli za Vatrenima: Perišić i ostale zvijezde reprezentacije oduševili klince

Hrvatski reprezentativci na predivan su način otpračeni iz Omiša gdje su proveli ugodna dva dana pripremajući se za oglede protiv Mađarske i Walesa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vatreni su u Omišu proveli dva dana, a nakon treninga u utorak poslijepodne zaputili su se prema Splitu gdje ih u četvrtak očekuje vrlo važan ogled u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo protiv Mađarske.

Nakon što su odradili trening, Vatrene je ispred stadiona dočekala poveća skupina navijača, većinom djeca, svi redom s nadom da će uloviti autogram ili selfie s jednim od igrača reprezentacije. 

Najveća zvijezda bio je Ivan Perišić, domaći dečko iz Omiša, dok su nakon njega djeca ludovala za Lukom Modrićem, Ivanom Rakitićem, Mateom Kovačićem...

gol expired Najmlađi Vatreni uoči Mađara puca od samopouzdanja: "Nadam se da ću igrati važniju ulogu" divider

Izbornik Zlatko Dalić imao je sve igrače na raspolaganju uoči posljednjeg treninga, osim Milana Badelja koji je vjerojatno otpao za susret protiv Mađarske. 

Uoči posljednjeg treninga medijima se obratio i Ivan Rakitić, koji je objasnio cijelu situaciju oko posljednjeg izbivanja iz reprezentacije, kada je prije mjesec dana pala Slovačka, ali i uzet tek bod u Azerbajdžanu. Razlog su, kako se i pretpostavljalo, bili klupski problemi u Barceloni, a Ivan je otkrio da u nijednom trenutku nije dvojio hoće li se vratiti u reprezentaciju. 

Tijekom dana objavljeno je da je u internetsku prodaju pušten i dodatni kontingent ulaznica, što je oduševilo brojne navijače. 

Hrvatska u četvrtak 10. listopada od 20:45 dočekuje Mađarsku, a u nedjelju igra u gostima kod Walesa. Posljednju utakmicu Vatreni igraju u studenom protiv Slovačke na Rujevici. Sve utakmice možete uživo gledati u prijenosima na Novoj TV i GOL.hr-u.

Hrvoje Kečkeš Netko bi potpisao X s Mađarskom, ali ne i oni: Pogledajte što kažu naši prognozeri divider

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider