Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
"osjećam se sjajno"

Najmlađi Vatreni uoči Mađara puca od samopouzdanja: "Nadam se da ću igrati važniju ulogu"

S mladim Vatrenim Josipom Brekalom razgovarao je novinar Dnevnika Nove TV Stipe Sladoljev.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dva dana uoči utakmice Hrvatske i Mađarske u Splitu Vatreni su u Omišu odradili pretposljednji trening. Na njemu je sudjelovao i mladi nogometaš Wolfsburga i sve važniji kotačić u reprezentaciji Zlatka Dalića - Josip Brekalo.

S njim je razgovarao novinar Dnevnika Nove TV Stipe Sladoljev.

Ivan Rakitić Rakitić objasnio zašto ga nije bilo u reprezentaciji: ''Ne razumijem zašto ne igram u Barci'' divider

Brekalo je među onim igračima u reprezentaciji koji u klubu igraju na zavidnoj razini, te se već istaknuo kao igrač koji će predvoditi Vatrene u budućnosti. 

"Već sam bio rekao da je smjena generacije neminovna. Na nama mlađima je da se namećemo i dokazujemo iz dana u dan. Mislim da smo mi mladi igrači na dobrom putu.", rekao je najmlađi član Vatrenih."

Josip je igrao u svim utakmicama kvalifikacija i to na razno raznim pozicijama. Ovoga puta očekuje da će mu izbornik pružiti veću miutažu i namijeniti veću ulogu. 

STIPE SLADOLJEV I SLIJEPI NAVIJAČI

"Ja sam izborniku na raspolaganju. Nadam se da ću igrati bitniju ulogu, jer se osjećam jako dobro. U dobroj sam formi i nadam se da mogu biti od pomoći."

Njegov Wolfsburg je trenutno drugoplasirani sastav Bundeslige, iako je uoči početka prvenstva prognoza bila da će biti između petog i desetog mjesta. 

"Uvijek priželjkujemo dobar start, ali ovako nešto nismo očekivali. Mi smo jedina momčad uz Juventus koja je neporažena ove sezone u svim natjecanjima. Čeka nas težak ritam utakmica svaka tri dana, što će biti veliki izazov."

RAKITIĆ O POVRATKU U REPREZENTACIJU

Hrvatska u četvrtak 10. listopada od 20:45 dočekuje Mađarsku, a u nedjelju igra u gostima kod Walesa. Posljednju utakmicu Vatreni igraju u studenom protiv Slovačke na Rujevici. Sve utakmice možete uživo gledati u prijenosima na Novoj TV i GOL.hr-u.

Moguća postava Hrvatske:

Livaković – Jedvaj, Lovren, Vida, Barišić – Brozović, Modrić – Brekalo, Vlašić, Perišić – Petković

gol expired Vatreni odradili posljednji trening u Omišu, Badelj vjerojatno otpao za Mađare divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider