Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Kovačić, Perić, Oršić...

Osim Modrića i Petković propušta utakmicu: Gruzija je prilika da se pokažu ostali

Samo tri dana nakon velikog slavlja i plasmana na Europsko prvenstvo, hrvatska nogometna reprezentacija igra novu utakmicu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovog utorka s početkom u 18:00 na stadionu Aldo Drosina u Puli snage će odmjeriti Hrvatska i Gruzija. Bit će to prijateljska utakmica za Vatrene, susret u kojem izbornik Zlatko Dalić traži neke odgovore.

Uz već poznate izostanke Rakitića i Kramarića, Lovrena i Vide, protiv Gruzije neće biti ni kapetana Luke Modrića, koji se vratio u Madrid.

Ali sve to znači i nešto dobro: nova prilika da se pokažu ostali, starosjedioc Mateo Kovačić kao i nove snage Dino Perić i Mislav Oršić.

Gruzijci se pripremaju za polufinale Lige nacija

Tako nešto je i očekivao izbornik Gruzije, češki stručnjak Vladimir Weiss. Ali svjestan je da je Hrvatska opet - vrlo jaka.

"Nadam se da će hrvatski izbornik promijeniti momčad i pružiti priliku drugim igračima. Ali on ima jaku klupu i mnogo igrača u jakim ligama."

gol expired Gruzijci stigli u Pulu i nahvalili Vatrene: "Hrvatska će igrati glavnu ulogu na Euru" divider

Inače, ta slabašna Gruzija već je šokirala Hrvatsku, i to onu s Modrićem, Rakitićem, Srnom... prije osam godina, u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

"Bio je to veliki dan za nas. Ali sad se pripremamo za utakmice u ožujku, polufinale Lige nacija. A nam ovo je posljednja utamica prije toga. Nadam se da ćemo igrati na Euru 2020., ili se barem vidjeti tamo", poželio je Valeriane Gvilia.

Od naših, osim Modrića protiv Gruzije sigurno neće igrati Bruno Petković, pa će biti zanimljivo vidjeti koga će izbornik isprobati u špici napada.

Kako će proteći prijateljski dvoboj Hrvatske i Gruzije, pogledajte ovog utorka u izravnom prijenosu na Doma TV-u i GOL.hr-u.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider