Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Na Novoj TV i GOL.hr-u

Zavirite iza kamera: Prvi put u Hrvatskoj najmodernija tehnologija za utakmice Vatrenih

Gledatelje očekuju novosti u studijskoj emisiji: prvi put u Hrvatskoj analize najatraktivnijeg sportskog sadržaja bit će prikazane u najmodernijoj 3D tehnologiji.

Saša Lugonjić, Željko Vela i Milan Stjelja (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Nakon pobjede protiv Azerbajdžana i iznenađujućeg poraza u Mađarskoj, Vatrene očekuju novi izazovi u ogledima protiv Walesa i Tunisa. Svjetske doprvake iz Rusije prvo očekuje ispit u kvalifikacijama za Euro 2020., a zatim i prijateljska utakmica. Gledatelje u studijskoj emisiji očekuju novosti koje do sad nisu viđene na ovim prostorima, a obje će se utakmice moći pratiti na kanalima Nove TV.

U subotu, 8. lipnja u osječkom Gradskom vrtu snage će odmjeriti Hrvatska i Wales, a taj okršaj mogao bi u bitnome odrediti daljnji tijek kvalifikacija za Euro 2020. Od 14:15 na rasporedu je posebna studijska emisija s analizom i gostima, a izravan prijenos utakmice između Hrvatske i Walesa koju će komentirati Željko Vela gledatelji će moći pratiti od 15:00 na Novoj TV i portalu GOL.hr.

gol expired Dalić kritizirao spornu odluku Uefe: "Hrvatska je druga na svijetu, treba tražiti respekt" divider

Tri dana nakon osječkog dvoboja s Walesom, u utorak, 11. lipnja pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom je utakmica s reprezentacijom Tunisa. Bit će to prva utakmica koju će Zlatko Dalić kao izbornik Vatrenih voditi u svom Varaždinu. Studijska emisija započinje u 20:15, a prijenos utakmice koju će komentirati Željko Vela i Milan Stjelja na rasporedu je od 20:45 na Novoj TV i portalu GOL.hr.

Gledatelje očekuju atraktivni noviteti u studijskim emisijama, u kojima će voditelj Saša Lugonjić ugostiti stručne komentatore koji će analizirati utakmicu i taktike uz pomoć dinamične i inovativne tehnologije. Od sada će gledatelji Nove TV moći vidjeti još atraktivniju analizu igre i taktika uz pomoć najnaprednije 3D tehnologije, koja će kroz jedinstveni vizualni doživljaj Vatrenih u virtualnom izdanju, koji još nije viđen na ovim prostorima, približiti sve detalje i statistike utakmica.

Riječ je o inovativnim 3D skenovima igrača hrvatske nogometne reprezentacije, koji su skenirani najmodernijom tehnologijom i gledateljima će precizno biti prikazani u visokoj kvaliteti u 3D-u. Obje utakmice gledateljima će nakon prijenosa biti dostupne unutar tjedan dana od emitiranja na televiziji, besplatno na novatv.hr.

Pogledajte objašnjenje zašto će Hrvatska pobijediti Wales: ''Pa taj je više igrao golf...'' Hrvoje Kečkeš prognozira ishod utakmice s Walesom Hrvoje Kečkeš prognozira ishod utakmice s Walesom Hrvoje Kečkeš prognozira ishod utakmice s Walesom

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider