Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Star je 24 godine

Odlična atmosfera na Rivi, hrvatski navijač iz Nizozemske stigao na utakmicu u posebnom dresu

Hrvatska i Francuska od 20:45 igraju na Poljudu u drugom kolu skupine A1 Lige nacija.

Nekoliko sati prije utakmice Hrvatska - Francuska iz Splita se uživo javio reporter Dnevnika Nove TV Mario Jurič.

"Itekako je sve spremno, nakon sinoćnjeg velikog koncerta Miše Kovača večeras je novi veliki događaj u Splitu. Atmosfera oko mene dovoljno govori o svemu onome što se trenutno događa u Splitu, oko 30 tisuća navijača se očekuje na Poljudu", istaknuo je Jurič koji je potom popričao s dvojicom navijača hrvatske reprezentacije.

"Goran Strbiša iz Nizozemske, imam poseban dres zato što je 24 godine star. Dres je sa Svjetskog prvenstva u kojem je Hrvatska igrala u polufinalu protiv Francuske. Upravo je zato interesantan, jer je krajnje vrijeme da ih napokon dobijemo. Bit će interesantna utakmica, ja mislim da bi bio vrlo zadovoljan s 1:0 za Hrvatsku", rekao je navijač Vatrenih iz Nizozemske.

Iz susjedne Bosne i Hercegovine došlo je puno navijača:

"Marinko iz Rame, mislim da ćemo pobijediti 2:1, Modrić se vratio, mislim da dobivamo. Uz ramsku šljivovicu ekipa je vesela, dobro je navijanje i mislim da ćemo pobijediti."

Okupljanje navijača i njihovo zagrijavanje prate velike sigurnosne mjere, a do 17 sati nisu zabilježeni nikakvi incidenti, sve prolazi u veselom tonu i bez problema.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider