Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Pratite uživo

Nova TV i gol.hr donose prijenos ključnih utakmica Vatrenih za odlazak na Svjetsko prvenstvo

Gledatelji će utakmice moći pratiti uživo na Novoj TV i portalu gol.hr, s uvodnom emisijom koja počinje u 20 sati.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska nogometna reprezentacija u studenome se okuplja za dvije najvažnije utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Prije nego što dočekaju Rusiju na Poljudu, Vatreni će u četvrtak, 11. studenoga u gostima odigrati ključnu utakmicu s Maltom.

Gledatelji će je moći pratiti uživo na Novoj TV i portalu gol.hr, s uvodnom emisijom koja počinje u 20 sati.

gol expired Šok za šokom za Dalića: Nakon Kovačića otpao još jedan važan igrač divider

U studijskoj emisiji uoči i nakon utakmice čekaju nas Milan Stjelja sa stručnim komentatorima Aljošem Vojnovićem i Robertom Jarnijem, dok će komentatorsku kabinu ovog puta preuzeti Saša Lugonjić.

gol expired VIDEO Savršeni Usman stigao na korak do čudesnog rekorda, Namajunas preokretom u zadnje dvije runde zadržala pojas divider

„Pred nama je sama završnica kvalifikacijskog puta. Preostale su još samo dvije utakmice pa ćemo sljedeći tjedan dobiti odgovor na pitanje hoće li hrvatska nogometna reprezentacija igrati na Svjetskom prvenstvu u Kataru 2022. godine. U prošlom, rujanskom kvalifikacijskom ciklusu Rusija je preskočila Hrvatsku i preuzela joj vodeće mjesto skupine, a da bi naša momčad uopće došla u prigodu napasti Rusiju u posljednjem kolu, morat će prvo pobijediti Maltu. U studijskoj emisiji povodom utakmice Malta-Hrvatska donosimo analizu aktualnog stanja reprezentacije i suparnika te zanimljive reportaže, nakon čega će uslijediti i prijenos utakmice“, najavio je Milan Stjelja, urednik i voditelj studijske emisije.

Utakmicu Malta-Hrvatska ne propustite u četvrtak, 11. studenog na Novoj TV i gol.hr-u u 20.00.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider