Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
''UZELI SU NAM BRONCU 1998.''

Nizozemski mediji upozoravaju: ''Pravi test nije Francuska, nego Hrvatska''

Hrvatska će u polufinalu Lige nacija igrati protiv Nizozemske u lipnju uz izravan prijenos na Novoj TV i gol.hr-u.

Ronald Koeman (Foto: Afp)

Reprezentacija Hrvatske igrat će protiv Nizozemske u polufinalu Lige nacija, naša delegacija saznala je to u srijedu na ždrijebu u Nyonu koji ste mogli pratiti u izravnom prijenosu na gol.hr-u.

Najstariji tamošnji sportski magazin s pripadajućim popularnim podcastom Voetbal International istaknuo je u naslov čovjeka koji je spojio naše kuglice na ždrijebu Wesleyja Sneijdera.

Hrvatska u ždrijebu Lige nacija Hrvatska saznala protivnika na Final Fouru Lige nacija: Spektakl u Rotterdamu! divider

Sneijder se nada pobjedi svojih, ali misli da Hrvatska ima dobre šanse

U tekstu pod naslovom "Sneijder povezao Oranje s Hrvatskom u polufinalu Lige nacija" ističe upravo njegov komentar na dolazak Modrića i društva u Nizozemsku:

"Tko će pobijediti? Nadam se Nizozemska, ali mislim da Hrvatska ima doista dobre šanse. U polufinalu su četiri jake reprezentacije s puno povijesti, Hrvatska je bila sjajna na Svjetskom prvenstvu u Katru, Španjolska i Nizozemska imaju nove izbornike i zanima me kako će se oni snaći", piše u tekstu.

Mateo Kovačić, Luka Modrić i Ivan Perišić HNS će zaraditi pravo bogatstvo u lipnju: Vatrene očekuje dobra nagrada od UEFA-e divider

Tiražni De Telegraaf ističe Luku Modrića i Zlatka Dalića, ali dodaje kako će im unatoč bogatom iskustvu ovo biti prvi nastup među četiri najbolja u Ligi nacija.

"Dalićevoj prvoj zvijezdi Luki Modriću ovo će biti debi u polufinalu ovog turnira, ali Hrvatska je već pobjeđivala Nizozemsku na visokoj razini, uzeli su nam broncu na SP-u u okršaju 98. unatoč golu Bola Zendena."

gol expired VIDEO Vedran Ćorluka komentirao ždrijeb: "Jako mi je drago, ovo smo baš zaslužili" divider

Prvi veliki test za Koemana

Algemen Dagblad podvlači pak njihova izbornika Ronalda Koemana, povratnika na klupu reprezentacije, i kaže kako će mu Hrvati biti prvi veliki test, unatoč teškom ispitu prije naše utakmice.

"Koemanu će okršaj s Hrvatima biti prvi veliki ispit iako će u ožujku igrati protiv svjetskih viceprvaka Francuza u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2024. godine."

De Grolsch Veste, stadion Twentea Ova dva stadiona čekaju Vatrene na putu do povijesnog trofeja: Kamo god stignu, sve će gorjeti divider

Portal Ajaxshowtime istaknuo je nastup Vatrenih na minulom Mundijalu kao naš argument u raspravi "tko će pobijediti?"

"Hrvatska će debitirati na završnom turniru Lige nacija. U Katru su ostavili odličan dojam, a na kraju su morali stisnuti ruku samo kasnijim pobjednicima Argentini. Sa SP-a su se vratili s broncom oko vrata pa će Nizozemska morati biti na najvišoj razini, želi li se plasirati u finale.“

Ždrijeb polufinala Lige nacija:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider