Luka Modrić slavio je na Wembleyju one legendarne večeri 2007., a do trijumfa je skoro došao i 11 godina kasnije. Hrvatska je vodila 1:0 sve do 78. minute, ali Engleska je došla do preokreta golovima Jessea Lingarda i Harryja Kanea.

Kapetan Hrvatske nakon šokantnog poraza pokazao je kako se treba nositi s ovakvim situacijama. Dok su Englezi slavili na terenu, Modrić ih je čekao u tunelu kako bi čestitao pobjednicima.

Najprije se izgrlio s izbornikom Garethom Southgateom, koji je u izjavama uvijek pokazivao veliki respekt prema Vatrenima. Nakon toga je porazgovarao s Kyleom Walkerom, s kojim je dijelio svlačionicu u Tottenhamu.

Svlačionicu Spursa kratko je dijelio i s Harryjem Kaneom, tada mladim napadačem koji je tek počinjao karijeru, a danas kapetanom Engleske. Modrić je za svog kolegu kapetana pripremio dres i čekao ga u tunelu Wembleyja.

Video susreta u tunelu Wembleyja objavila je španjolska Marca, koja je pohvalila hrvatskog kapetana zbog gospodskog poteza. Video možete pogledati OVDJE.