Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
strpi se, mladiću

Modrić pokazao svom nasljedniku gdje mu je mjesto

Luka Modrić vraća se u pravu formu nakon lošijeg ulaska u sezonu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski su navijači opet imali razloga za slavlje. Hrvatska je reprezentacija nakon nešto slabijih rezultata ponovo digla na noge cijelu naciju, a onakva pobjeda protiv Španjolske još je slađa ako znamo što se dogodilo u prvoj utakmici (6:0, op. a.)

Luka Modrić odigrao je kapetanski u svakom pogledu. Vratio se u formu u pravom trenutku, što je i sam najavio prije utakmice u razgovoru za Dnevnik Nove TV.

No u Realu već govore o vremenu nakon Modrića i sve je više u prvih 11 nogometaš koji je predodređen za njegova nasljednika. To je Dani Cebellos, koji je prije godinu i pol u Madrid stigao iz Betisa.

Ovaj 22-godišnjak budućnost je španjolskog nogometa i Luis Enrique daje mu sve više prilika. Tako je zaigrao i na Maksimiru, baš protiv klupskog kolege, najboljeg nogometaša svijeta u 2018., u čije kopačke tek treba uskočiti.

Da stvar bude zanimljivija, u jednoj situaciji kada je Španjolac uklizao Lovrenu malo oštrije u prvom dijelu utakmice, Modrić i Ceballos malo su se zakačili, a Luka ga je onako autoritativno primio za lice. No sve se smirilo, ipak su klupski kolege.

''Ma nije to ništa strašno, te stvari ostaju na terenu. Luka je sjajna osoba i sjajan igrač'', rekao je Ceballos nakon utakmice.

''On je, kao i ja, branio boje svoje države. Sve je to u redu, sve to ostaje na terenu'', slična je razmišljanja bio i Luka.

No ostaje dojam da je kapetan Vatrenih na prepunom Maksimiru ipak pokazao mladiću gdje mu je mjesto.

Hoće li nakon Španjolske Hrvatska pobijediti i Englesku (nedjelja, 15:00)?

Ukupno glasova:


 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider