Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Nove promjene

Zadnje informacije iz tabora Vatrenih: Potencijalna zamjena za Rakitića propustila trening

Najvažnija informacija sa zadnjeg treninga hrvatske reprezentacije na Wembleyju je da nije trenirao Mateo Kovačić.

Reporter Nove TV Stipe Sladoljev na Wembleyju (GOL.hr)

S Wembleyja se za Dnevnik Nove TV javio reporter Stipe Sladoljev, koji je otkrio posljednje informacije s treninga hrvatske reprezentacije uoči utakmice Engleske i Hravtske.

Utakmica Engleska – Hrvatska počinje u nedjelju u 15 sati uz izravan prijenos na Novoj TV i GOL.hr-u, a specijalna emisija počinje već od 14:30

''Najvažnija informacija s današnjeg treninga je da nije trenirao Mateo Kovačić. Njegova ozljeda nije toliko teška, ti problemi nisu toliko opasni i on nije otpao za utakmicu s Engleskom. Ali, nije sigurno hoće li nastupiti i stoga smo najavili Milana Badelja, koji možda uskoči umjesto Rakitića, iako je Kovačić nekako njegova prirodna zamjena u početnih 11'', rekao je reporter Nove TV te nastavio:

''Tu postoje i one druge opcije. Uostalom, protiv Španjolske je u igru ušao Nikola Vlašić i to je možda moguće rješenje, ali s obzirom na iskustvo i možda defenzivniju formaciju, očekujemo ipak Milana Badelja.''

Englezi u subotu nisu trenirali na Wembleyju, oni su bili u kampu Tottenhama. Engleski izbornik pokazao je respekt prema Hrvatskoj i njene igrače nazvao ''ratnicima''. Spomenimo i kako za Englesku neće igrati desni bek Kieran Trippier, koji je zabio Hrvatskoj u polufinalu SP-a. Očekuje se i oko 2.000 hrvatskih navijača.

Hoće li nakon Španjolske Hrvatska pobijediti i Englesku (nedjelja, 15:00)?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider