Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Borba za Final Four

Junak dvoboja u Kopenhagenu poručuje: "Nebitno tko će zabiti, motiv mi je igrati za Hrvatsku"

Utakmicu 5. kola Lige nacija Hrvatska - Danska pratite u izravnom prijenosu na Novoj TV i portalu gol.hr.

Pred Hrvatskom je dvoboj 5. kola Lige nacija protiv Danske, koji se igra u četvrtak, 22. rujna od 20:45 na Maksimiru. Pred novinare je tako izašao i Mario Pašalić koji je najavio skori ogled koji bi Vatrenima mogao donijeti prvo mjesto i plasman na Final Four.

"Ne bih imao ništa protiv da ponovim izdanje, kao protiv Danske, ali nebitno je tko će zabiti. Imamo priliku biti prvi u skupini i otići na Final Four. Super se osjećam, ja sam zdrav i spreman. Sve je super", rekao je kratko Pašalić pa se osvrnuo na dansku reprezentaciju:

gol expired Gvardiol se vratio u reprezentaciju pa progovorio o propalom transferu: "Nisam nezamjenjiv" divider

"Napravit ćemo detaljnu analizu, ali znamo koliko su nezgodni, znamo da igraju preko bokova. Očekujem tešku utakmicu, ali imamo šanse za tri boda. Nadam se da ćemo krenuti od prve minute, kao u drugom poluvremenu u Kopenhagenu", rekao je pa dodao:

"Meni je motivacija igrati za reprezentaciju. Nije isto igrati prijateljsku utakmicu, ali nije ni isti naboj kad se igra veliko prvenstvo. Ipak, Liga nacija je ozbiljno natjecanje, tako ga treba shvatiti", kazao je Pašalić koji tvrdi da se Vatreni mogu nadati dobrom rezultatu na skorom Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Utakmicu Hrvatske i Danske u 5. kolu Lige nacija na Maksimiru možete pratiti u izravnom prijenosu na Novoj TV i portalu gol.hr.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider