Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Najmlađi Vatreni

Gvardiol se vratio u reprezentaciju pa progovorio o propalom transferu: "Nisam nezamjenjiv"

Joško Gvardiol vratio se u hrvatsku nogometnu reprezentaciju nakon teške ozljede.

Hrvatska nogometna reprezentacija priprema se za dvoboj Lige nacija protiv Danske, koji se igra u četvrtak, 22. rujna od 20:45 na Maksimiru. Dvoboj na domaćem terenu najavio je povratnik u kockasti dres, Joško Gvardiol koji se oporavio od teške ozljede:

"Super se osjećam, zdrav sam. Krenula je sezona, malo sam zaostajao zbog rehabilitacija, ali osjećam se super i čekam svoju priliku za povratak u početnu jedanaestorku", rekao je pa se osvrnuo na priče o transferu:

"Sretan sam u Leipzigu, imam još puno toga za naučiti. Imam ljude koji se bave transferima, a ja sam posvećen svojim igrama u dresu Leipziga. Vidjet ćemo na zimu".

Mikkel Damsgaard protiv Hrvatske Danska u problemima pred Vatrene: Na Maksimir stižu oslabljeni, velika zvijezda na čekanju divider

U dresu njemačkog bundesligaša nastupa i danski nogometni reprezentativac Yussuf Poulsen:

"Dosta sam pričao s njim, oni su borbena ekipa koja jako puno trči i radi. Što se pak nas tiče, znamo našu kvalitetu. Sve je na nama, moramo svih 90 minuta odraditi muški i protiv Austrije odigrati utakmicu bez pritiska.

Umjesto ozlijeđenog Gvardiola, u prošlom su ciklusu uskočila dva mlada braniča, Martin Erlić i Josip Šutalo, i sasvim dobro odradili posao:

"Drago mi je rad njih, radi osvojenih bodova. Gledao sam utakmicu iz bolnice, ali osjećao sam se dijelom ekipe. Ne bih rekao da sam nezamjenjiv, svaki dan je novo dokazivanje. Treba igrati onaj koji je najbolji"; rekao je Gvardiol pa dodao kako je još uvijek najmlađi u reprezentaciji pa mora nositi lopte. 

Utakmicu 5. kola Lige nacija protiv Danske na Maksimiru možete pratiti u izravnom prijenosu na Novoj TV i portalu gol.hr.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider