Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
zbog ozljeda

Danska u problemima pred Vatrene: Na Maksimir stižu oslabljeni, velika zvijezda na čekanju

Danska ima dosta problema u napadu pred Hrvatsku i Francusku u Ligi nacija.

Mikkel Damsgaard protiv Hrvatske (Foto: Afp)

Pred Vatrenima su dvije utakmice u Ligi nacija. Prvo će Hrvatska i Danska istrčati na Maksimir u četvrtak u 20:45, a u nedjelju igramo u gostima kod Austrije. Sve to uz prijenos na Novoj TV i gol.hr-u.

Hrvatska ima sve u svojim rukama i sama kroji svoju sudbinu. Vatreni se pobjedom na Maksimiru mogu maksimalno približiti plasmanu na Final Four Lige nacija.

S druge strane, Danci idu na pobjedu nakon poraza od Hrvatske na svom stadionu u lipnju, ali na Maksimir stižu dosta oslabljeni.

Problemi u napadu

Za putovanje u Zagreb otpali su Jonas Wind (Wolfsburg), Andreas Cornelius (Copenhagen) i Robert Skov (Hoffenheim), a velika zvijezda reprezentacije, Yussuf Poulsen, ostao je na čekanju jer se tek opravio od ozljede koju je dugo vukao, baš od utakmice s Hrvatskom prije tri mjeseca,

Luka Modrić Omiljeni liječnik Vatrenih konačno otkrio do kada će Modrić igrati za Hrvatsku divider

Izbornik danske reprezentacije poručio je igraču Leipziga da ostaje na čekanju ako se još netko ozljedi do dvoboja s Hrvatskom i Francuskom.

Pod upitnikom je i virozni Jesper Lindstrøm (Eintracht), no njegova situacija još nije poznata, vrlo vjerojatno propušta Vatrene.

Danci su tako za Hrvatsku pozvali Laustrupa Dreyera, napadača koji trenutačno igra za danski Midtjylland.

Hrvatski protivnici u Zagreb stižu u srijedu, odradit će trening na Maksimiru pa u hotelu dočekati četvrtak i dvoboj pred 20-ak tisuća hrvatskih navijača.

 

Standings provided by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider